Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА „АТЛАНТИК“ – КАЛИТЕА

  €49,00
  Вила Атлантик се наоѓа во строгиот центар на шеталиштето. Комплетно реновирана и на 5 мин од плажа.
  Опис на студијата: 1/3 студио – со три поединечни кревети, во склоп на собата е кујната-комплетно опремена, клима уред, ТВ и купатило со вц. Студиото на 1кат е со терасата е со поглед кон шеталиште. Студиото на 2кат е со тераса со поглед на градина.

  Табела бр.1 – вонсезонски цени)

   

  Термин

  Ноќевања

  Цена по лице со превоз

  21.05.2017

  7 ноќи

  49 €

  28.05.2017

  7 ноќи

  69 €

  04.06.2017

  7 ноќи

  89 €

  11.06.2017

  7 ноќи

  129 €

  18.06.2017

  7 ноќи

  139 €

  25.06.2017

  7 ноќи

  149 €

   

  Табела бр.2 – сезонски цени

   

  Термин

  Ноќевања

  Цена за наем на 1/3+1 СТД

  02.07.2017

  9 ноќи

  349 €

  11.07.2017

  9 ноќи

  389 €

  20.07.2017

  9 ноќи

  449 €

  29.07.2017

  9 ноќи

  479 €

  07.08.2017

  9 ноќи

  479 €

  16.08.2017

  9 ноќи

  469 €

  25.08.2017

  9 ноќи

  389 €

   

  Табела бр.3 – вонсезонски цени

   

  Термин

  Ноќевања

  Цена по лице со превоз

  03.09.2017

  7 ноќи

  109 €

  10.09.2017

  7 ноќи

  99 €

  17.09.2017

  7 ноќи

  89 €

  НАПОМЕНИ:


  – ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.1 и БР.3 – ВОНСЕЗОНСКИ, СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН – 7 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ – (за минмум 2 лица)
  – ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.2 – СЕЗОНСКИ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 9 НОЌЕВАЊА, согласно бројот на кревети.
  – Во студио/апартман дозволено е сместување на лица согласно бројот на кревети. Над дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 6 години во кревет со родител.
  – Термините во табелата се денови на започнување на аражманот.
  – Поаѓањето е на денот објавен во табелата, состанок на група во 03.30 часот, поаѓање во 04.00 часот на паркингот спроти х.Холидеј Ин.
  – Патничкото осигурување е задолжително и НЕ е вклучено во цената.
  – Цените се изразени во евра, уплатата е исклучиво во денараска противвредност (1евро=62мкд).
  – За уплата на две смени, одобруваме 10% попуст на втората смена. Напомена: понудата важи на редовните цени.
  – Попустите НЕ можe да се комбинираат помеѓу себе.
  на промотивните цени НЕ следува попуст, попуст за рано букирање и за две смени НЕ може да се комбинира
  – Организаторот на патувањето го задржува правото по пат на ultra first или last minute понуда да ги објави и продаде слободните капацитети по цени кои се разликуваат од оние кои се веќе објавени во редовниот ценовник. Лицата кои го уплатиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разлика во цена.
  – Сместување во собите е по 14 часот по локално време, а напуштање на истите е во 09 часот.
  – Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки. Важечка е резервацијата со авансна уплата од 30% од вкупната сума на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот се врши 7 дена пред поаѓање.
  – Агенцијата го задржува правото за промена на времето и местото на поаѓање. Ве молиме минмум 24 часа (еден ден) пред секое поаѓање да се информирате за потврда за времето и местото на поаѓање.
  – По завршувањето на Вашето летување должни сте да ја оставите собата во чиста состојба. Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
  – Во цената на аранжманот каде што е вклучено користење на клима уред, сопственикот има право да реагира и да ја скрати оваа услуга доколку го оставате клима уредот вклучен додека сте надвор од собата.
  – Секој патник има обврска и е задолжен да води грижа за важноста на патните исправи, поради кои НЕ можаe да откаже аранжман или да се промени термин на резервацијата.


  ПОПУСТ ЗА РАНО БУКИРАЊЕ!!!
  -15% ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ ДО 28.02.2017


  Секој патник има обврска и е задолжен да води грижа за важноста на патните исправи, поради кои НЕ можаe да откаже аранжман или да се промени термин на резервацијата.


  Доплата за превоз:
  – Превоз за возрасен 35евра / Еден правец 25 евра
  – деца до 12години 25евра / Еден правец 20 евра
  – Дете до 2 години (без седиште) – бесплатно

   

  Табела бр.1 – вонсезонски цени)

   

  Термин

  Ноќевања

  Цена по лице со превоз

  21.05.2017

  7 ноќи

  49 €

  28.05.2017

  7 ноќи

  69 €

  04.06.2017

  7 ноќи

  89 €

  11.06.2017

  7 ноќи

  129 €

  18.06.2017

  7 ноќи

  139 €

  25.06.2017

  7 ноќи

  149 €

   

  Табела бр.2 – сезонски цени

   

  Термин

  Ноќевања

  Цена за наем на 1/3+1 СТД

  02.07.2017

  9 ноќи

  349 €

  11.07.2017

  9 ноќи

  389 €

  20.07.2017

  9 ноќи

  449 €

  29.07.2017

  9 ноќи

  479 €

  07.08.2017

  9 ноќи

  479 €

  16.08.2017

  9 ноќи

  469 €

  25.08.2017

  9 ноќи

  389 €

   

  Табела бр.3 – вонсезонски цени

   

  Термин

  Ноќевања

  Цена по лице со превоз

  03.09.2017

  7 ноќи

  109 €

  10.09.2017

  7 ноќи

  99 €

  17.09.2017

  7 ноќи

  89 €

  НАПОМЕНИ:


  – ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.1 и БР.3 – ВОНСЕЗОНСКИ, СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН – 7 НОЌЕВАЊА СО ВКЛУЧЕН ПРЕВОЗ – (за минмум 2 лица)
  – ЦЕНИТЕ ВО ТАБЕЛА БР.2 – СЕЗОНСКИ СЕ ОДНЕСУВААТ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА 9 НОЌЕВАЊА, согласно бројот на кревети.
  – Во студио/апартман дозволено е сместување на лица согласно бројот на кревети. Над дозволениот број може да се смести максимум едно дете до 6 години во кревет со родител.
  – Термините во табелата се денови на започнување на аражманот.
  – Поаѓањето е на денот објавен во табелата, состанок на група во 03.30 часот, поаѓање во 04.00 часот на паркингот спроти х.Холидеј Ин.
  – Патничкото осигурување е задолжително и НЕ е вклучено во цената.
  – Цените се изразени во евра, уплатата е исклучиво во денараска противвредност (1евро=62мкд).
  – За уплата на две смени, одобруваме 10% попуст на втората смена. Напомена: понудата важи на редовните цени.
  – Попустите НЕ можe да се комбинираат помеѓу себе.
  на промотивните цени НЕ следува попуст, попуст за рано букирање и за две смени НЕ може да се комбинира
  – Организаторот на патувањето го задржува правото по пат на ultra first или last minute понуда да ги објави и продаде слободните капацитети по цени кои се разликуваат од оние кои се веќе објавени во редовниот ценовник. Лицата кои го уплатиле аранжманот по редовен ценовник, немаат право на надомест на средства за разлика во цена.
  – Сместување во собите е по 14 часот по локално време, а напуштање на истите е во 09 часот.
  – Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки. Важечка е резервацијата со авансна уплата од 30% од вкупната сума на аранжманот. Целосна доплата на аранжманот се врши 7 дена пред поаѓање.
  – Агенцијата го задржува правото за промена на времето и местото на поаѓање. Ве молиме минмум 24 часа (еден ден) пред секое поаѓање да се информирате за потврда за времето и местото на поаѓање.
  – По завршувањето на Вашето летување должни сте да ја оставите собата во чиста состојба. Во случај на причинета материјална штета за време на престојот, корисникот на собата ја надоместува штетата на сопственикот на лице место.
  – Во цената на аранжманот каде што е вклучено користење на клима уред, сопственикот има право да реагира и да ја скрати оваа услуга доколку го оставате клима уредот вклучен додека сте надвор од собата.
  – Секој патник има обврска и е задолжен да води грижа за важноста на патните исправи, поради кои НЕ можаe да откаже аранжман или да се промени термин на резервацијата.


  ПОПУСТ ЗА РАНО БУКИРАЊЕ!!!
  -15% ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ ДО 28.02.2017


  Секој патник има обврска и е задолжен да води грижа за важноста на патните исправи, поради кои НЕ можаe да откаже аранжман или да се промени термин на резервацијата.


  Доплата за превоз:
  – Превоз за возрасен 35евра / Еден правец 25 евра
  – деца до 12години 25евра / Еден правец 20 евра
  – Дете до 2 години (без седиште) – бесплатно