Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Вила Копаоник - центар

  €0,00
  Копаоник е најголем планински масив и најпознат туристички и скијачки центар во Србија. Поради своите природни убавини е прогласен за Национален парк. Највисок врв е Pancicev vrh, 2017 м.. Скијашките терени се наоѓаат на висина од 1650 м – 2017 м. Снегот вообичаено доаѓа на крај на Ноември и трае до Мај. Снег има просечно 159 дена годишно.

   

                                ВилаKOPAONIK, центар

     EARLY BOOKING  ПОПУСТ ОД 10% за резервации од 01 Октомври 2020

  ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

  МАКС ЛИЦА

  01.Дек

  20.Дек

  20.Дек

  27.Дек

  27.Дек

  03.Јан

  03.Јан

  10.Јан 

  10.Јан

  31.Јан 

  31.Јан

  14.Фев 

  14.Фев

  21.Фев 

  21.Фев

  07.Март 

  07.Март

  14.Март 

  14.Март

  21.Март 

  21.Март

  04.Април 

  BROJ NOĆI

  1

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  1

  1+1 СТУДИО

  3

  46

  407

  570

  509

  458

  570

  509

  509

  458

  407

  46

  2+1 СТУДИО

  5

  61

  458

  763

  610

  559

  763

  610

  610

  570

  509

  61

  VIP 1 АПАРТМАН

  6

  92

  814

  1.119

  865

  865

  1.119

  1.119

  865

  865

  814

  92

  VIP АПАРТМАН

  5

  102

  915

  1.221

  1.017

  966

  1.221

  1.221

  1.017

  1.017

  915

  102

  ЦЕНИ ПО СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НА НОЌИ. НА БАРАЊЕ ЗА ПОМАЛ БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:                                                                                                                                                                                              

  Наем на Студио/Апартман за наведен број на ноќевања, користење на ски гардероба, бесплатен wi-fi, секојдневно одржување, услиги на рецепција. 

  ВО ЦЕНАТА НЕ  Е ВКЛУЧЕНО: - СЕ ПЛАЌА ВО  АГЕНЦИЈА                                                                                                                                                              

   

  - Можност за доплата на Полупансион во хотел Mount (околу 100 м. Аддалечен), накнадна информација за цени.

  - ТУРИСТИЧКА ТАКСА(1еурпо лице од ноќ, деца 7 -15 god плаќаат туристичка такса0,5еурпо лице од ноќ. (се плаќа на рецепција);

  - Осигурување по лице ( и за деца) 0.5еур  дневно. Деца до 2 години не плаќаат.

  - Паркинг во подземна гаража 10еур дневно ( факултативно), се плаќа во агенција или на рецепција.

   

  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично

   

                                ВилаKOPAONIK, центар

     EARLY BOOKING  ПОПУСТ ОД 10% за резервации од 01 Октомври 2020

  ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

  МАКС ЛИЦА

  01.Дек

  20.Дек

  20.Дек

  27.Дек

  27.Дек

  03.Јан

  03.Јан

  10.Јан 

  10.Јан

  31.Јан 

  31.Јан

  14.Фев 

  14.Фев

  21.Фев 

  21.Фев

  07.Март 

  07.Март

  14.Март 

  14.Март

  21.Март 

  21.Март

  04.Април 

  BROJ NOĆI

  1

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  1

  1+1 СТУДИО

  3

  46

  407

  570

  509

  458

  570

  509

  509

  458

  407

  46

  2+1 СТУДИО

  5

  61

  458

  763

  610

  559

  763

  610

  610

  570

  509

  61

  VIP 1 АПАРТМАН

  6

  92

  814

  1.119

  865

  865

  1.119

  1.119

  865

  865

  814

  92

  VIP АПАРТМАН

  5

  102

  915

  1.221

  1.017

  966

  1.221

  1.221

  1.017

  1.017

  915

  102

  ЦЕНИ ПО СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НА НОЌИ. НА БАРАЊЕ ЗА ПОМАЛ БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:                                                                                                                                                                                              

  Наем на Студио/Апартман за наведен број на ноќевања, користење на ски гардероба, бесплатен wi-fi, секојдневно одржување, услиги на рецепција. 

  ВО ЦЕНАТА НЕ  Е ВКЛУЧЕНО: - СЕ ПЛАЌА ВО  АГЕНЦИЈА                                                                                                                                                              

   

  - Можност за доплата на Полупансион во хотел Mount (околу 100 м. Аддалечен), накнадна информација за цени.

  - ТУРИСТИЧКА ТАКСА(1еурпо лице од ноќ, деца 7 -15 god плаќаат туристичка такса0,5еурпо лице од ноќ. (се плаќа на рецепција);

  - Осигурување по лице ( и за деца) 0.5еур  дневно. Деца до 2 години не плаќаат.

  - Паркинг во подземна гаража 10еур дневно ( факултативно), се плаќа во агенција или на рецепција.