Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА „МIHALIS“ – НЕА ФЛОГИТА

  €0,00
  Локација: 300м од плажа
  Опременост на соби: клима, WC бања ,TV сателитска, балкон
  Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, џакузи, фитнес центар, билијард, игрoтека, Wi – Fi
  SKU: NT102-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај-копирај
  http://www.alegria-hotels.com/en/hotels/costa-brava/lloret-de-mar/alegria-plaza-paris          
  PLAZA PARIS SPA 4**** M ЈУНИ ЈУЛИ       АВГУСТ  СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 459 459 499 499 619 619 689 689 689 689 689 689 499 479 479 459
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 389 389 419 419 499 499 549 549 549 549 549 549 419 399 399 389
  Прво дете 2-13 г. 229 229 359 359 419 419 449 449 449 449 449 449 229 229 229 229
  Второ дете 2-13 г 339 339 359 359 419 419 449 449 449 449 449 449 369 349 349 339
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца: 25 евра  Single: +250 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 75 евра, Деца: 40 евра    250 м. од плажа
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE: Возрасни: 160 евра , Деца: 80 евра EB > 28.02.2017
  http://www.alegria-hotels.com/en/hotels/costa-brava/lloret-de-mar/alegria-plaza-paris          
  PLAZA PARIS SPA 4**** M ЈУНИ ЈУЛИ       АВГУСТ  СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 459 459 499 499 619 619 689 689 689 689 689 689 499 479 479 459
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 389 389 419 419 499 499 549 549 549 549 549 549 419 399 399 389
  Прво дете 2-13 г. 229 229 359 359 419 419 449 449 449 449 449 449 229 229 229 229
  Второ дете 2-13 г 339 339 359 359 419 419 449 449 449 449 449 449 369 349 349 339
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца: 25 евра  Single: +250 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 75 евра, Деца: 40 евра    250 м. од плажа
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE: Возрасни: 160 евра , Деца: 80 евра EB > 28.02.2017