Close
Понуди
  Filters
  Search

  Вила Периклис - Скала Потамиа

  €119.00
  Вила Перилкис е лоцирана во Скала Потамиа на 150 м. оддалеченост до плажа. Вилата располага со 1/2 и 1/3 студија како и 1/4 апартман, опремени со кујна, ТВ, клима (со доплата),Wi - Fi и сопствена тераса.

   

   

  Vila Periklis - Skala Potamia

  Цените се по лице за наем за 7 ноќевања

  термин Број на ноќи 1/2 студио 1/3 студио 1/4 апартман
      мин. 2 лица мин. 3 лица мин. 4 лица
  10.07.2021 7            159 €               135 €              129 €
  17.07.2021 7            175 €               145 €              135 €
  24.07.2021 7            199 €               159 €              149 €
  31.07.2021 7            199 €               159 €              149 €
  07.08.2021 7            199 €               159 €              149 €
  14.08.2021 7            199 €               159 €              149 €
  21.08.2021 7            159 €               135 €              129 €
  28.08.2021 7            159 €               135 €              129 €
  04.09.2021 7            159 €               135 €              129 €
  11.09.2021 7            149 €               125 €              119 €
  18.09.2021 7            149 €               125 €              119 €

   

  Дополнителни информации                            
  * Дете 0-5.99г со 2 возрасни лица во соба - бесплатно без помошен кревет                      
  *Дете 6-11.99г со 2 возрасни лица во соба - 10% попуст                           
  * клима - 5 евра по соба на ден (опционално)                          
  * доплата за полупансион  15 евра по лице на ден                          
  * задолжителна туристичка такса (се плаќа во објектот) 0,5 евра по соба на ден                      
  * задолжителна доплата за "handling fee" на локалната агенција (се плаќа во агенција) - 1 евро по лице на ден                
  * во собите има опремена мини кујна                            
  * доплата за автобуски превоз на релација Скопје - Тасос - Скопје со вклучен траект и трансфер до апартмани - 60 евра за возрасни ( 40 евра за деца 2-12 години, 0-2 години БЕСПЛАТНО (не користи седиште))
  *** потребен е минимум од 20 лица за реализација на автобускиот превоз (во случај на помал број на пријавени лица превозот ќе биде со минибус и можност за зголемување на цената)    
  *** можност за повеќе или помалку ноќевања                           

   

   

  Vila Periklis - Skala Potamia

  Цените се по лице за наем за 7 ноќевања

  термин Број на ноќи 1/2 студио 1/3 студио 1/4 апартман
      мин. 2 лица мин. 3 лица мин. 4 лица
  10.07.2021 7            159 €               135 €              129 €
  17.07.2021 7            175 €               145 €              135 €
  24.07.2021 7            199 €               159 €              149 €
  31.07.2021 7            199 €               159 €              149 €
  07.08.2021 7            199 €               159 €              149 €
  14.08.2021 7            199 €               159 €              149 €
  21.08.2021 7            159 €               135 €              129 €
  28.08.2021 7            159 €               135 €              129 €
  04.09.2021 7            159 €               135 €              129 €
  11.09.2021 7            149 €               125 €              119 €
  18.09.2021 7            149 €               125 €              119 €

   

  Дополнителни информации                            
  * Дете 0-5.99г со 2 возрасни лица во соба - бесплатно без помошен кревет                      
  *Дете 6-11.99г со 2 возрасни лица во соба - 10% попуст                           
  * клима - 5 евра по соба на ден (опционално)                          
  * доплата за полупансион  15 евра по лице на ден                          
  * задолжителна туристичка такса (се плаќа во објектот) 0,5 евра по соба на ден                      
  * задолжителна доплата за "handling fee" на локалната агенција (се плаќа во агенција) - 1 евро по лице на ден                
  * во собите има опремена мини кујна                            
  * доплата за автобуски превоз на релација Скопје - Тасос - Скопје со вклучен траект и трансфер до апартмани - 60 евра за возрасни ( 40 евра за деца 2-12 години, 0-2 години БЕСПЛАТНО (не користи седиште))
  *** потребен е минимум од 20 лица за реализација на автобускиот превоз (во случај на помал број на пријавени лица превозот ќе биде со минибус и можност за зголемување на цената)    
  *** можност за повеќе или помалку ноќевања