Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА „BROTHERS -EPMH“ – НЕА

  €69,00
  ВИЛАТА BROTHERS СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМО 130 МЕТРИ ОД ПЛАЖА. НЕА ПОТИДЕА E ПРВОТО ЛЕТУВАЛИШТЕ НА ПРВИОТ КРАК-КАСАНДРА ВО ОБЛАСТА ХАЛКИДИКИ. ВИЛАТА BROТHERS ИЗЛЕГУВА НА НАЈУБАВИОТ ДЕЛ ОД ПЛАЖАТА ВО НЕА ПОТИДЕА.
  ВО СОСТАВ НА ВИЛАТА ИМА СУПЕРМАРКЕТ ДОСТАПЕН ЗА ТУРИСТИТЕ, КЛИМА И WI-FI.
  НЕА ПОТИДЕА ИМА НАЈШИРОКА ПЛАЖА И НАЈЧИСТО МОРЕ ОБЕЛЕЖАНО СО СИНО ЗНАМЕ ЗА ЧИСТОТАТА НА ВОДАТА. ИДЕАЛНО МЕСТО ЗА ОДМОР, ПЛИВАЊЕ ДЕТСКИ ЗАНИМЛИВОСТИ И РЕКРЕАТИВНО-ЗАБАВНИ СОДРЖИНИ.
  СВЕЖАТА НАЈВКУСНА И РАЗНОЛИЧНА МОРСКА ХРАНА СЕ ИДЕАЛНИОТ ИЗБОР ЗА РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА НЕ САМО ЗА ТУРИСТИТЕ ТУКУ И ЗА ЛОКАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ. ГОЛЕМ БРОЈ НА ТАВЕРНИ И РЕСТОРАНИ СЕ ЛОЦИРАНИ НА ШЕТАЛИШТЕТО ПРЕПОЗНАТЛИВИ ПО ВКУСОТ И ТРАДИЦИЈАТА ПОВИКУВАЈЌИ ВЕ ЗА ПОВТОРНО ДОАЃАЊЕ.

  ПРЕДСЕЗОНА МАЈ – ЈУНИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.соба
  (2,5)
  1/2+1/1
  АПАРТАМАН
  Бр.соба
  (3, 4, 6, 8)
  1/3+1/1
  21.05 – 28.05 7 69 89
  28.05 – 04.06 7 79 99
  04.06 – 11.06 7 89 109
  11.06 – 18.06 7 119 139
  18.06 – 25.06 7 129 149
  25.06 – 02.07 7 139 159

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;


  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;


  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;


  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ


  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)

   

  СЕЗОНА ЈУЛИ-АВГУСТ

   

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.соба (2, 5)
  1/2+1/1
  АПАРТМАН
  Бр.соба (3, 4, 6, 8)
  1/3+1/1
  02.07 11.07 9 339 359
  11.07 20.07 9 389 429
  20.07 29.07 9 399 469
  29.07 07.08 9 419 489
  07.08 16.08 9 419 489
  16.08 – 25.08 9 399 469
  25.08 – 03.09 9 359 419

   

  ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА АПАРТМАН):


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА 2, 3 ИЛИ 4 ЛИЦА;


  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ, WI-FI (Е БЕСПЛАТНО)

   

  СЕПТЕМВРИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

  Период  

   

  Ноќевања

   

  АПАРТМАН
  Бр.соба (
  2, 5)
  1/2+1/1
  АПАРТМАН
  Бр.соба(3, 4, 6, 8)
  1/3+1/1
  03.09 – 10.09 7 109 129
  10.09 – 17.09 7 89 109
  17.09 – 24.09 7 79 89

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;


  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;

  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;


  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ


  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)


  ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ !!!


  АПП 2 (1/3)


  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет од која се излегува на тераса. Во спалната соба има TV и клима уред. Кујната е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 3 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 4 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната може да се стави кревет на расклопување. Има комплетно опремена кујна со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 5 ( 1/2+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет, TV и клима уред. Од спалната соба се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 6 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен и излегува на тераса. Спалната соба е опремена со TV и клима уред. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 8 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол и еден поединечен кревет. Од спалната соба која е опремена со TV и клима уред се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.

  ПРЕДСЕЗОНА МАЈ – ЈУНИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.соба
  (2,5)
  1/2+1/1
  АПАРТАМАН
  Бр.соба
  (3, 4, 6, 8)
  1/3+1/1
  21.05 – 28.05 7 69 89
  28.05 – 04.06 7 79 99
  04.06 – 11.06 7 89 109
  11.06 – 18.06 7 119 139
  18.06 – 25.06 7 129 149
  25.06 – 02.07 7 139 159

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;


  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;


  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;


  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ


  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)

   

  СЕЗОНА ЈУЛИ-АВГУСТ

   

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.соба (2, 5)
  1/2+1/1
  АПАРТМАН
  Бр.соба (3, 4, 6, 8)
  1/3+1/1
  02.07 11.07 9 339 359
  11.07 20.07 9 389 429
  20.07 29.07 9 399 469
  29.07 07.08 9 419 489
  07.08 16.08 9 419 489
  16.08 – 25.08 9 399 469
  25.08 – 03.09 9 359 419

   

  ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА АПАРТМАН):


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА 2, 3 ИЛИ 4 ЛИЦА;


  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ, WI-FI (Е БЕСПЛАТНО)

   

  СЕПТЕМВРИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

  Период  

   

  Ноќевања

   

  АПАРТМАН
  Бр.соба (
  2, 5)
  1/2+1/1
  АПАРТМАН
  Бр.соба(3, 4, 6, 8)
  1/3+1/1
  03.09 – 10.09 7 109 129
  10.09 – 17.09 7 89 109
  17.09 – 24.09 7 79 89

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;


  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;

  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;


  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ


  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)


  ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ !!!


  АПП 2 (1/3)


  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет од која се излегува на тераса. Во спалната соба има TV и клима уред. Кујната е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 3 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 4 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен кревет. Спалната соба е опремена со TV и клима уред и од неа се излегува на тераса. Во кујната може да се стави кревет на расклопување. Има комплетно опремена кујна со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 5 ( 1/2+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет, TV и клима уред. Од спалната соба се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 6 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол кревет и еден поединечен и излегува на тераса. Спалната соба е опремена со TV и клима уред. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.


  АПП 8 (1/3+1/1)

  Апартманот располага со две простории и купатило со WC. Во спалната соба има еден дупол и еден поединечен кревет. Од спалната соба која е опремена со TV и клима уред се излегува на тераса. Во кујната има еден поединечен кревет и е комплетно опремена со кујнски инвентар, фрижидер, аспиратор и решо.