Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА „DIMITRA“ – НИКИТИ

  €69,00
  НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.Идеално место за туристи кои сакаат убава плажа,чисто море,долги прошетки покрај плажа со многу ресторани,сувенирници,детски забавни паркови и разновиден културно-забавен живот.Во непосредна близина се наоѓаат супермаркетите Лидл и Масутис.
  ВИЛА “DIMITRA” Е ИДЕАЛНА ЗА ОДМОР СО ПРОСТРАН ДВОР СО ТРЕВА,ЦВЕЌИЊА И ПАЛМИ,СКАРА НА ЖАР,ЛУЛАШКИ ЗА ДЕЦА.
  ВИЛА “DIMITRA” Е ОДДАЛЕЧЕНА НА 250 МЕТРИ ОД ПЛАЖА.
  ВИЛА “DIMITRA” РАСПОЛАГА СО ТРОКРЕВЕТНИ АПАРТМАНИ ВО КОИ ИМА МОЖНОСТ И ЗА ДОПОЛНИТЕЛЕН КРЕВЕТ.

  ПРЕДСЕЗОНА МАЈ – ЈУНИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

   Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.Апп.(2алфа, 3алфа, 4алфа, 2вита)
  1/3 (3 лица)
  Бр.Апп. (1 вита) 1/3+1 (4 лица)
  21.05 – 28.05 7 69
  28.05 – 04.06 7 79
  04.06 – 11.06 7 89
  11.06 – 18.06 7 119
  18.06 – 25.06 7 129

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;
  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;
  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)

  С Е З О Н А

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.Апп.(2алфа, 3алфа, 4алфа, 2вита)
  1/3 (3 лица)
  Бр.Апп. (1 вита) 1/3+1 (4 лица)
  25.06 – 02.07 7 299
  02.07 – 09.07 7 309
  09.07 – 16.07 7 319
  16.07 – 23.07 7 349
  23.07 – 30.07 7 359
  30.07 – 06.08 7 359
  06.08 – 13.08 7 349
  13.08 – 20.08 7 319
  20.08 – 27.08 7 309

  ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА АПАРТМАН):

  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА 2, 3 ИЛИ 4 ЛИЦА;
  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ И WI-FI Е БЕСПЛАТНО

   

  СЕПТЕМВРИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.Апп.(2алфа, 3алфа, 4алфа, 2вита)
  1/3 (3 лица)
  Бр.Апп. (1 вита) 1/3+1 (4 лица)
  25.06 – 02.07 7 299
  02.07 – 09.07 7 309
  09.07 – 16.07 7 319
  16.07 – 23.07 7 349
  23.07 – 30.07 7 359
  30.07 – 06.08 7 359
  06.08 – 13.08 7 349
  13.08 – 20.08 7 319
  20.08 – 27.08 7 309

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;
  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;
  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)


  ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ !!!


  НАПОМЕНИ:

  – Цените се дадени во евра, а уплатата е исклучиво во денарска протввредност (1€=62ден.)
  – За уплати на два аранжмани 7+7 ноќевања одобруваме 10% попуст на вториот аранжман
  – За важечка резервација се смета само со уплата на 30% од целосната вредност на аранжманот, а целосна доплата на аранжанот седум дена пред поаѓање
  – Во случај на веќе уплатени аранжмани со попуст, средствата не се враќаат.


   

  Сместувањето во апартманите е во 14:00 часот на денот на пристигнувањето по локално време
  – Напуштањето на апартманите е во 09:00 часот на денот на заминувањето по локално време
  – За хигиената за време на престојот се грижат самите гости


  САМО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ:

  – Возрасен – 35 евра
  – Деца од 02 – 12 год. – 25 евра
  – Деца до 02 години (Бесплатно не користи седиште)


  GPS координати:


  40.216187, 23.670658


  40°12’58.3″N 23°40’14.4″E

  ПРЕДСЕЗОНА МАЈ – ЈУНИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

   Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.Апп.(2алфа, 3алфа, 4алфа, 2вита)
  1/3 (3 лица)
  Бр.Апп. (1 вита) 1/3+1 (4 лица)
  21.05 – 28.05 7 69
  28.05 – 04.06 7 79
  04.06 – 11.06 7 89
  11.06 – 18.06 7 119
  18.06 – 25.06 7 129

   

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;
  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;
  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)

  С Е З О Н А

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.Апп.(2алфа, 3алфа, 4алфа, 2вита)
  1/3 (3 лица)
  Бр.Апп. (1 вита) 1/3+1 (4 лица)
  25.06 – 02.07 7 299
  02.07 – 09.07 7 309
  09.07 – 16.07 7 319
  16.07 – 23.07 7 349
  23.07 – 30.07 7 359
  30.07 – 06.08 7 359
  06.08 – 13.08 7 349
  13.08 – 20.08 7 319
  20.08 – 27.08 7 309

  ЦЕНИ ЗА СОПСТВЕН ПРЕВОЗ (ЗАКУП НА АПАРТМАН):

  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА НАЕМ НА АПАРТМАН ЗА 2, 3 ИЛИ 4 ЛИЦА;
  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕДОТ И WI-FI Е БЕСПЛАТНО

   

  СЕПТЕМВРИ (ПАКЕТ АРАНЖМАНИ)

   

  Период Ноќевања АПАРТМАН
  Бр.Апп.(2алфа, 3алфа, 4алфа, 2вита)
  1/3 (3 лица)
  Бр.Апп. (1 вита) 1/3+1 (4 лица)
  25.06 – 02.07 7 299
  02.07 – 09.07 7 309
  09.07 – 16.07 7 319
  16.07 – 23.07 7 349
  23.07 – 30.07 7 359
  30.07 – 06.08 7 359
  06.08 – 13.08 7 349
  13.08 – 20.08 7 319
  20.08 – 27.08 7 309

  ЦЕНИ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИ:


  – ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ПО ЛИЦЕ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАН КОЈ ВКЛУЧУВА: ПРЕВОЗ, СМЕСТУВАЊЕ ВО АПАРТМАН ЗА 7 НОЌИ;
  – ВО АПАРТМАНИТЕ СЕ СМЕСТУВААТ МИНИМУМ 2 ЛИЦА;
  – КОРИСТЕЊЕТО НА КЛИМА УРЕД И WI-FI Е БЕСПЛАТНО;
  – ЗА ПАТУВАЊЕ СО СОПСТВЕН ПРЕВОЗ ЗА ПАКЕТ АРАНЖМАНИТЕ се одбива 10 ЕВРА ПО ЛИЦЕ
  – ТРЕТО И ЧЕТВРТО ВОЗРАСНО ЛИЦЕ или ДЕТЕ– БЕСПЛАТНО (доплаќа само превоз доколку користат)


  ПОПУСТИТЕ НЕ СЕ КОМБИНИРААТ !!!


  НАПОМЕНИ:

  – Цените се дадени во евра, а уплатата е исклучиво во денарска протввредност (1€=62ден.)
  – За уплати на два аранжмани 7+7 ноќевања одобруваме 10% попуст на вториот аранжман
  – За важечка резервација се смета само со уплата на 30% од целосната вредност на аранжманот, а целосна доплата на аранжанот седум дена пред поаѓање
  – Во случај на веќе уплатени аранжмани со попуст, средствата не се враќаат.


   

  Сместувањето во апартманите е во 14:00 часот на денот на пристигнувањето по локално време
  – Напуштањето на апартманите е во 09:00 часот на денот на заминувањето по локално време
  – За хигиената за време на престојот се грижат самите гости


  САМО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ:

  – Возрасен – 35 евра
  – Деца од 02 – 12 год. – 25 евра
  – Деца до 02 години (Бесплатно не користи седиште)


  GPS координати:


  40.216187, 23.670658


  40°12’58.3″N 23°40’14.4″E