Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА ” KRISTOFER” ИПСОС

  €103,00
  Овој комплекс на апартмани е оддалечен 300 м. од плажа во околина скриена од очите на останатите туристи, а сепак со многу лесен пристап до главната улица и се наоѓа во близина на вилата Андреас. На само неколку чекори ќе најдете маркет, ресторан, кафуле…
  Вила Кристофер располага со:
  9 студија за 2 лица
  2 студија за 3 лица
  1 апартман за 4 лица
  Сите се опремени со сопствена кујна, тоалет, балкон, wi-fi и клима (која не е вклучена во цената и се доплаќа кај самиот сопственик на вилата)
  ТЕРМИНИ ЦЕНА НА

   

  АРАНЖМАНОТ

  20%

   

  со уплата до 28.02.17

  15%

   

  со уплата до 31.03.17

  10%

   

  со уплата до 30.04.17

  02.06-11.06.17 129€ 103€ 110€ 116€
  11.06-18.06.17 129€ 103€ 110€ 116€
  18.06-25.06.17 129€ 103€ 110€ 116€
  25.06-02.07.17 149€ 119€ 127€ 134€
  02.07-09.07.17 149€ 119€ 127€ 134€
  09.07-16.07.17 149€ 119€ 127€ 134€
  16.07-23.07.17 209€ 167€ 178€ 188€
  23.07-30.07.17 209€ 167€ 178€ 188€
  30.07-06.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  06.08-13.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  13.08-20.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  20.08-27.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  27.08-03.09.17 209€ 167€ 178€ 188€
  03.09-10.09.17 149€ 119€ 127€ 134€
  10.09-17.09.17 129€ 103€ 110€ 116€
  17.09-24.09.17 129€ 103€ 110€ 116€
  24.09-01.10.17 129€ 103€ 110€ 116€

  AРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

  • 7 ноќевања, 8 дена на Крф/Ипсос
  • Автобуски превоз Скопје – Крф – Скопје
  • Траект/брод Игуменица – Крф – Игуменица
  • Туристичка такса
  • Превоз и прошетка до градот Крф
  • Организиран излет со превоз на плажата Глифада
  • Придружник за време на патувањето и во текот на 8 дена на Крф, организиран престој и дополнителни бенефиции

   

  Aранжманот не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување 250ден.
  • Еднодневен излет со брод (крстарење по североисточниот брег со вклучен ручек и пијалак) и посета на неколку плажи
  • Еднодневен излет до Палеокастрица и Сидари ( посета на повеќе плажи, туристички атракции и beach барови)
  • Посета на Акваленд со вклучена влезница и превоз
  • Еднодневен излет со брод (крстарење низ неколку мали острови, посета на плажата Blue Lagoon и посета на градчето Сивота)
  • Еднодневен излет со брод (крстарење по југоисточната обала и посета на прекрасните острови Паксос и Антипаксос)

  Напомена:

  • За сингл соба се доплаќа плус 70% од редовната цена
  • За споен термин, се плаќа редовата цена за првиот термин, а се одземаат 20 евра по лице за превозот од редовната цена на вториот термин (за цените со попуст се намалува само 10 евра по лице)
  • Тргнувањето со автобус е еден ден порано во однос на термините од табелата
  • Седиштата се нумерирани
  • За сопствен превоз се одземаат 20 евра од цената на понудата, а патниците сами го организираат патот со траектот до и од Крф (за цените со попуст се намалува само 10 евра по лице) Трето лице на дополнителен кревет плаќа 70% од цената (Има можност во вила Јулианос)
  • Користење само на превоз со вклучена траект карта е 70 евра
  • За дете до 2 год. бесплатно, не користи кревет и седиште во автобус
  • За дете од 2 до 11.99 год. на дополнителен кревет се плаќа 50% од цената
  ТЕРМИНИ ЦЕНА НА

   

  АРАНЖМАНОТ

  20%

   

  со уплата до 28.02.17

  15%

   

  со уплата до 31.03.17

  10%

   

  со уплата до 30.04.17

  02.06-11.06.17 129€ 103€ 110€ 116€
  11.06-18.06.17 129€ 103€ 110€ 116€
  18.06-25.06.17 129€ 103€ 110€ 116€
  25.06-02.07.17 149€ 119€ 127€ 134€
  02.07-09.07.17 149€ 119€ 127€ 134€
  09.07-16.07.17 149€ 119€ 127€ 134€
  16.07-23.07.17 209€ 167€ 178€ 188€
  23.07-30.07.17 209€ 167€ 178€ 188€
  30.07-06.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  06.08-13.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  13.08-20.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  20.08-27.08.17 209€ 167€ 178€ 188€
  27.08-03.09.17 209€ 167€ 178€ 188€
  03.09-10.09.17 149€ 119€ 127€ 134€
  10.09-17.09.17 129€ 103€ 110€ 116€
  17.09-24.09.17 129€ 103€ 110€ 116€
  24.09-01.10.17 129€ 103€ 110€ 116€

  AРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА:

  • 7 ноќевања, 8 дена на Крф/Ипсос
  • Автобуски превоз Скопје – Крф – Скопје
  • Траект/брод Игуменица – Крф – Игуменица
  • Туристичка такса
  • Превоз и прошетка до градот Крф
  • Организиран излет со превоз на плажата Глифада
  • Придружник за време на патувањето и во текот на 8 дена на Крф, организиран престој и дополнителни бенефиции

   

  Aранжманот не вклучува:

  • Патничко и здравствено осигурување 250ден.
  • Еднодневен излет со брод (крстарење по североисточниот брег со вклучен ручек и пијалак) и посета на неколку плажи
  • Еднодневен излет до Палеокастрица и Сидари ( посета на повеќе плажи, туристички атракции и beach барови)
  • Посета на Акваленд со вклучена влезница и превоз
  • Еднодневен излет со брод (крстарење низ неколку мали острови, посета на плажата Blue Lagoon и посета на градчето Сивота)
  • Еднодневен излет со брод (крстарење по југоисточната обала и посета на прекрасните острови Паксос и Антипаксос)

  Напомена:

  • За сингл соба се доплаќа плус 70% од редовната цена
  • За споен термин, се плаќа редовата цена за првиот термин, а се одземаат 20 евра по лице за превозот од редовната цена на вториот термин (за цените со попуст се намалува само 10 евра по лице)
  • Тргнувањето со автобус е еден ден порано во однос на термините од табелата
  • Седиштата се нумерирани
  • За сопствен превоз се одземаат 20 евра од цената на понудата, а патниците сами го организираат патот со траектот до и од Крф (за цените со попуст се намалува само 10 евра по лице) Трето лице на дополнителен кревет плаќа 70% од цената (Има можност во вила Јулианос)
  • Користење само на превоз со вклучена траект карта е 70 евра
  • За дете до 2 год. бесплатно, не користи кревет и седиште во автобус
  • За дете од 2 до 11.99 год. на дополнителен кревет се плаќа 50% од цената