Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Дубаи Јуни/Јули 2019

  €445,00
  ТОТАЛНА РАСПРОДАЖБА › ЈУНИ И ЈУЛИ Чекиран багаж до 20кг. вклучен во цена

  ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО

  5 дена /  4 ноќи, 8 дена / 7 ноќи

   

  1. ден ›Скопје – Дибаи  ›
  Полетување за Дубаи во 13:55 часот (лет FZ 792). Пристигнување во Дубаи во 20:55часот. Трансфер до хотел и сместување. Ноќевање.

   

  2.- 4 / 7 ден ›Дубаи

  Престој во избраниот хотел на база на наведената услуга, време предвидено за одмор, факултативни излети и други активности.

   

  5 / 8 ден ›Дубаи - Скопје 

  Во утринските часови трансфер до аеродром. Полетување за Скопје во 09:20 часот(лет FZ 791). Пристигнување во Скопје во 12:55.

  *Ве молиме да го проверите точното време на летот два дена пред почетокот на патувањето.

   

  Хотели

  Услуга

   

  Тип на соба

   

  Специјална цена

   

  Специјална цена

   

   

  06.06 – 10.06

  13.06 -17.06

  04.07 -08.07

  11.07 – 15.07

           20.06 – 24.06

  27.06 – 01.07

  18.07 – 22.07

  25.07 – 29.07

   

  03.06 – 10.06

  10.06 – 17.06

  01.07 - 08.07

  08.07 - 15.07

   

           17.06 - 24.06

  24.06 - 01.07

  15.07 – 22.07

  22.07 – 29.07

   

   

   

   

              5 дена / 4 ноќи                  

                8 дена / 7 ноќи

  Ibis Al Barsha 3*

  ББ

  ДБЛ.

  538 €

  445 €

  619 €

  530 €

  Наша проценка  4 *  ИДЕАЛНА ЛОКАЦИЈА 

   

  Тип на соба: Standard Room  / Локација: Al Barsha

  Golden Tulip Media Hotel 4*

  ББ

  ДБЛ.

  619 €

  499 €

  730 €

  589 €

   Новоотворен хотел   Наша проценка 5*   Топ локација

  2 метро станици од познатиот Mall Of the Emirates  

  Тип на соба: Standard Room  / Локациа: Al Barsha

  Auris Inn Al Muhanna 4*

  ББ

  ДБЛ.

  667 €

  574 €

  820 €

  722 €

  Тип на соба: Classic / Локација: Dubai - Al BarshaEmira

   

   

  Media One Hotel Dubai Marina 4*

  ББ

  ДБЛ.

  660 €

  615 €

  820 €

  750 €

  3мин одалеченост од DUBAI MARINE / 6мин одалеченост од JUMEIRAH BEACH / 2мин одалеченост од метро станица

   Тип на соба: Standard double room  / Локација: Media City

  Auris Plaza 5*

  ББ

  ДБЛ.

  590 €

  484 €

  750 €

  565 €

  Ново име на хотелот:ELITEBYBLOSHOTEL 5*   Идеална локација

  Наспроти Mall Of the Emirates  

  Тип на соба : Classic  / Локација: Al Barsha – Mall Of The Emirates

  Aloft The Palm 4* 

  ББ

  ДБЛ.

  690 €

  540 €

  750 €

  650 €

  Одлична локација– JUMEIRAH THE PALM

   

  Тип на соба: Standard Room  / Локација: Jumeirah The Palm

   Hawthorn Suites by Wyndham 4*

  ББ

  ДБЛ.

  700 €

  615 €

  850 €

  790 €

   

  Цените се по лице, изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места по дадени цени на авион.

  Понудата е валидна за минимун 2 пријавени патници.

   

  ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

  • Авионска карта СКОПЈЕ – ДУБАИ – СКОПЈЕ (со 7кг рачен багаж + 20кг чекиран багаж / без оброк)
  • Трансфер аеродром – хотел – аеродром во Дубаи
  • 4 / 7 ноќи во наведен хотел / тип на соба / услуга

   

  ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  • Туристичка виза за Дубаи – 85 ЕУР по лице
  • Туристичка такса, се плаќа директно на рецепција во хотел (по соба на ноќ)
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко осигурување
  • Факултативни излети
  • Се што не е наведено во ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

   

  НАПОМЕНА – Цената е согласно МОМЕНТАЛНО слободни места во авион и во хотел. Истата е подложна на промени се до момент на резервација и уплата на аконотација.

   

  ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕТО

  5 дена /  4 ноќи, 8 дена / 7 ноќи

   

  1. ден ›Скопје – Дибаи  ›
  Полетување за Дубаи во 13:55 часот (лет FZ 792). Пристигнување во Дубаи во 20:55часот. Трансфер до хотел и сместување. Ноќевање.

   

  2.- 4 / 7 ден ›Дубаи

  Престој во избраниот хотел на база на наведената услуга, време предвидено за одмор, факултативни излети и други активности.

   

  5 / 8 ден ›Дубаи - Скопје 

  Во утринските часови трансфер до аеродром. Полетување за Скопје во 09:20 часот(лет FZ 791). Пристигнување во Скопје во 12:55.

  *Ве молиме да го проверите точното време на летот два дена пред почетокот на патувањето.

   

  Хотели

  Услуга

   

  Тип на соба

   

  Специјална цена

   

  Специјална цена

   

   

  06.06 – 10.06

  13.06 -17.06

  04.07 -08.07

  11.07 – 15.07

           20.06 – 24.06

  27.06 – 01.07

  18.07 – 22.07

  25.07 – 29.07

   

  03.06 – 10.06

  10.06 – 17.06

  01.07 - 08.07

  08.07 - 15.07

   

           17.06 - 24.06

  24.06 - 01.07

  15.07 – 22.07

  22.07 – 29.07

   

   

   

   

              5 дена / 4 ноќи                  

                8 дена / 7 ноќи

  Ibis Al Barsha 3*

  ББ

  ДБЛ.

  538 €

  445 €

  619 €

  530 €

  Наша проценка  4 *  ИДЕАЛНА ЛОКАЦИЈА 

   

  Тип на соба: Standard Room  / Локација: Al Barsha

  Golden Tulip Media Hotel 4*

  ББ

  ДБЛ.

  619 €

  499 €

  730 €

  589 €

   Новоотворен хотел   Наша проценка 5*   Топ локација

  2 метро станици од познатиот Mall Of the Emirates  

  Тип на соба: Standard Room  / Локациа: Al Barsha

  Auris Inn Al Muhanna 4*

  ББ

  ДБЛ.

  667 €

  574 €

  820 €

  722 €

  Тип на соба: Classic / Локација: Dubai - Al BarshaEmira

   

   

  Media One Hotel Dubai Marina 4*

  ББ

  ДБЛ.

  660 €

  615 €

  820 €

  750 €

  3мин одалеченост од DUBAI MARINE / 6мин одалеченост од JUMEIRAH BEACH / 2мин одалеченост од метро станица

   Тип на соба: Standard double room  / Локација: Media City

  Auris Plaza 5*

  ББ

  ДБЛ.

  590 €

  484 €

  750 €

  565 €

  Ново име на хотелот:ELITEBYBLOSHOTEL 5*   Идеална локација

  Наспроти Mall Of the Emirates  

  Тип на соба : Classic  / Локација: Al Barsha – Mall Of The Emirates

  Aloft The Palm 4* 

  ББ

  ДБЛ.

  690 €

  540 €

  750 €

  650 €

  Одлична локација– JUMEIRAH THE PALM

   

  Тип на соба: Standard Room  / Локација: Jumeirah The Palm

   Hawthorn Suites by Wyndham 4*

  ББ

  ДБЛ.

  700 €

  615 €

  850 €

  790 €

   

  Цените се по лице, изразени во ЕВРА за уплата во денари (курс 1ЕУР=62МКД) и валидни до пополнување на места по дадени цени на авион.

  Понудата е валидна за минимун 2 пријавени патници.

   

  ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

  • Авионска карта СКОПЈЕ – ДУБАИ – СКОПЈЕ (со 7кг рачен багаж + 20кг чекиран багаж / без оброк)
  • Трансфер аеродром – хотел – аеродром во Дубаи
  • 4 / 7 ноќи во наведен хотел / тип на соба / услуга

   

  ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  • Туристичка виза за Дубаи – 85 ЕУР по лице
  • Туристичка такса, се плаќа директно на рецепција во хотел (по соба на ноќ)
  • Индивидуални трошоци
  • Патничко осигурување
  • Факултативни излети
  • Се што не е наведено во ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА

   

  НАПОМЕНА – Цената е согласно МОМЕНТАЛНО слободни места во авион и во хотел. Истата е подложна на промени се до момент на резервација и уплата на аконотација.

   

  Ознаки за производ