Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Каса Леоне 3* Попова Шапка

  €0,00

   

  Цени валидни од 15.11-20.12.2020

  Вид на сместување

  Ноќевање со појадок

  Двокреветна соба

  42€

  Апартман (за 4 лица)

  72€

  Деца до 6.99 со 2 возрасни

  Бесплатно

  Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни

  6€

  Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни

  12€

   

  Цени валидни од 21.12.2020-31.03.2020

  Вид на сместување

  Ноќевање со појадок

  Двокреветна соба

  60€

  Апартман (за 4 лица)

  108€

  Деца до 6.99 со 2 возрасни

  Бесплатно

  Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни

  12€

  Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни

  18€

   

   

  Дадените цени се по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :

  • Ноќевање со појадок
  • Интернет
  • Паркинг
  • Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

   

  Цени валидни од 15.11-20.12.2020

  Вид на сместување

  Ноќевање со појадок

  Двокреветна соба

  42€

  Апартман (за 4 лица)

  72€

  Деца до 6.99 со 2 возрасни

  Бесплатно

  Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни

  6€

  Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни

  12€

   

  Цени валидни од 21.12.2020-31.03.2020

  Вид на сместување

  Ноќевање со појадок

  Двокреветна соба

  60€

  Апартман (за 4 лица)

  108€

  Деца до 6.99 со 2 возрасни

  Бесплатно

  Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни

  12€

  Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни

  18€

   

   

  Дадените цени се по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :

  • Ноќевање со појадок
  • Интернет
  • Паркинг
  • Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)
  Ознаки за производ