Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  КРСТАРЕЊЕ ПО МЕДИТЕРАН 01 ОКТОМВРИ – ГРУПНО ПОАЃАЊЕ СО ВОДИЧ ОД СКОПЈЕ

  €739,00
  КРСТАРЕЊЕ ПО МЕДИТЕРАН – ГРУПНО ПОАЃАЊЕ СО ВОДИЧ ОД СКОПЈЕ Поаѓање: 01 ОКТОМВРИ 2018 13дена/ 12ноќи (10 ноќи крстарење)

   

   

   

   

   

  ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

  ВНАТРЕШНА КАБИНА

  ПРОЗОРСКА КАБИНА

  БАЛКОНСКА КАБИНА

  739

  969

  1.119

  Пристанишни такси еур 160 по лице

   

  Трето и четврто возрасно лице во кабина – 540 € + такси

  Деца до 18 год плаќаат 210 + такси

   

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:повратен автобуски превоз на релација Скопје Савона  Скопје         (удобен високоподен автобус со клима, ТВ + видео), крстарење според програмата, сместување во избраната категорија на кабина, проширен полн пансион (појадок, ручек, вечера, ужина), италијанска вечер каде имате можност да се запознаете со капетанот на бродот,  сите забавни програми и анимации, претстави во театар, влез во казино и дискотека, спортски активности, употреба на фитнес, сауни, базени и џакузи, лежалки, организиран разглед на Малага, организиран разглед на Кадиз, организиран разглед на Валенсија (се доплаќа само шатл бус од бродот до центарот на градот еур 12 - 16), трошоци за организација на патувањето, лиценциран водич на групата.

  ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

  •   Пристанишни такси во висина од 160 еур по лице
  •   Факултативен разглед на Лисабон – Еур 90
  •   Факуплтативен разглед на Барселона – Еур 40
  •   Лична потрошувачка (алкохолни и безалкохолни пијалоци на бродот); перална; здравствени и козметички третмани; фризерски салон; телефонски повици,
  •   Патничко – здравствено осигурување;
  •   Напојници задолжително(10 еур по лице на ден – се плаќаат на бродот).

  ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

  МИНИМУМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ГРУПАТА Е 40 ПАТНИЦИ!

  Минимум за реализација на факултативните разгледи е 30 патници

  Проширениот полн пансион на бродот вклучува појадок, ручек (шведска маса) и вечера (сет мени), како и меѓуоброци. Кафе, чај, вода и сокови од апарат кои се дел од шведската маса за појадок и ручек – не се плаќаат.

  За гала вечерта се очекува прикладна – свечена облека. За мажите задолжително е сако, се препорачува одело.

  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ

  Уплата на аконтација од 50% при потврда на резервација. Остатокот 30 дена пред пат.

  Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 62,00.

  Организаторот на патувањето го задржува правото на промена на цената доколку не се постигне минималниот број на патници, доколку има промени во курсот на денарот.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

  ВНАТРЕШНА КАБИНА

  ПРОЗОРСКА КАБИНА

  БАЛКОНСКА КАБИНА

  739

  969

  1.119

  Пристанишни такси еур 160 по лице

   

  Трето и четврто возрасно лице во кабина – 540 € + такси

  Деца до 18 год плаќаат 210 + такси

   

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:повратен автобуски превоз на релација Скопје Савона  Скопје         (удобен високоподен автобус со клима, ТВ + видео), крстарење според програмата, сместување во избраната категорија на кабина, проширен полн пансион (појадок, ручек, вечера, ужина), италијанска вечер каде имате можност да се запознаете со капетанот на бродот,  сите забавни програми и анимации, претстави во театар, влез во казино и дискотека, спортски активности, употреба на фитнес, сауни, базени и џакузи, лежалки, организиран разглед на Малага, организиран разглед на Кадиз, организиран разглед на Валенсија (се доплаќа само шатл бус од бродот до центарот на градот еур 12 - 16), трошоци за организација на патувањето, лиценциран водич на групата.

  ВО ЦЕНАТА НЕ Е ВКЛУЧЕНО:

  •   Пристанишни такси во висина од 160 еур по лице
  •   Факултативен разглед на Лисабон – Еур 90
  •   Факуплтативен разглед на Барселона – Еур 40
  •   Лична потрошувачка (алкохолни и безалкохолни пијалоци на бродот); перална; здравствени и козметички третмани; фризерски салон; телефонски повици,
  •   Патничко – здравствено осигурување;
  •   Напојници задолжително(10 еур по лице на ден – се плаќаат на бродот).

  ВАЖНИ НАПОМЕНИ:

  МИНИМУМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ГРУПАТА Е 40 ПАТНИЦИ!

  Минимум за реализација на факултативните разгледи е 30 патници

  Проширениот полн пансион на бродот вклучува појадок, ручек (шведска маса) и вечера (сет мени), како и меѓуоброци. Кафе, чај, вода и сокови од апарат кои се дел од шведската маса за појадок и ручек – не се плаќаат.

  За гала вечерта се очекува прикладна – свечена облека. За мажите задолжително е сако, се препорачува одело.

  УСЛОВИ НА ПЛАЌАЊЕ

  Уплата на аконтација од 50% при потврда на резервација. Остатокот 30 дена пред пат.

  Уплатата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 62,00.

  Организаторот на патувањето го задржува правото на промена на цената доколку не се постигне минималниот број на патници, доколку има промени во курсот на денарот.

   

   

   

   

   

   

   

  Ознаки за производ