Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотел Алпина 4*, Маврово - Денот на вљубените

  €29,00
  Во средината на прекрасниот пејзаж на Маврово, хотел Алпина е најкомфорниот хотел со 4 ѕвезди изграден во планински стил, според Европските стандарди. Собите и ресторанот имаат прекрасна панорамска глетка на ски терените на Биста. Хотелот е идеален за одмор, рекреација и забава за сите генерации. 365 дена: скијање, велосипедизам, пешачење, риболов, лов.

  Термин 14 Февруари

  Цена 1800 ден

  ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

  •   Сместување во дво креветни Стандардни соби/ Панорамик соби
  •   1 ПОЛУПАНСИОН по лице 

  ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА

  •   Туристичка такса 60 ден по лице на ден
  •   Доплата за Супериор соба : 300 ден
  •   Доплата за Суит: 600 ден

  Добредојдовте во нашиот хотел "Алпина" може да го искусите познатото македонско гостопримство, заедно со 4* европски стандард за квалитет на услугата. Во средината на величествениот пејсаж на Маврово, "Алпина" хотелот е изграден во планинарски стил, според сите европски стандарди. Нуди идеални услови за активен одмор, рекреацијa и забава за сите возрасти, 365 дена: Скијање, Велосипедизам, Рибарење, Ловење, Сафари....

  Модерен и удобен, "Алпина Хотелот" е лоциран во средината на рекреативниот центар Маврово, само неколку стотини метри оддалечен од ски лифтовите и езерото. Собите и ресторанот имаат прекрасен панорамски поглед на падините на планината Бистра. "Алпина" хотелот исто така нуди идеални услови за организирање на семинари, конгреси, деловни состаноци, како и приватни забави, роденденски забави, прослави на годишнини итн. Отворен е преку целата година. 

  Тука знаеме дека деталите се важни!

   

  Термин 14 Февруари

  Цена 1800 ден

  ЦЕНАТА ВКЛУЧУВА:

  •   Сместување во дво креветни Стандардни соби/ Панорамик соби
  •   1 ПОЛУПАНСИОН по лице 

  ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА

  •   Туристичка такса 60 ден по лице на ден
  •   Доплата за Супериор соба : 300 ден
  •   Доплата за Суит: 600 ден

  Добредојдовте во нашиот хотел "Алпина" може да го искусите познатото македонско гостопримство, заедно со 4* европски стандард за квалитет на услугата. Во средината на величествениот пејсаж на Маврово, "Алпина" хотелот е изграден во планинарски стил, според сите европски стандарди. Нуди идеални услови за активен одмор, рекреацијa и забава за сите возрасти, 365 дена: Скијање, Велосипедизам, Рибарење, Ловење, Сафари....

  Модерен и удобен, "Алпина Хотелот" е лоциран во средината на рекреативниот центар Маврово, само неколку стотини метри оддалечен од ски лифтовите и езерото. Собите и ресторанот имаат прекрасен панорамски поглед на падините на планината Бистра. "Алпина" хотелот исто така нуди идеални услови за организирање на семинари, конгреси, деловни состаноци, како и приватни забави, роденденски забави, прослави на годишнини итн. Отворен е преку целата година. 

  Тука знаеме дека деталите се важни!