Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотел БОРА 3* Попова Шапка

  €0,00

   

  Хотел БОРА 3*  

  Период на престој

   Цена  

  05.12.2020 – 20.12.2020

  1.490 ден

  21.12.2020 – 31.03.2021

  1.610 ден

   

   

  Дадените цени се по лице за 1 ноќевање

  и вклучуваат :

  ü  Појадок и вечера

  ü  Интернет

  ü  Паркинг

   

  •         Деца до 7.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
  •         Деца од 8-11.99 год. на доп.легло – 30% попуст

   

  Нова Година 2021

  Цени валидни за период на престој :
  30.12.2021-02.01.2021

  Пакет

   Цена

  2 ноќевања

  80€ | 4.960 ден

  3 ноќевања

  110€ | 6.820 ден

  4 ноќевања

  140€ | 8.680 ден

   

  Дадените цени се по лице за 2, 3 или 4 ноќевања и вклучуваат :

  ü  Појадок и вечера

  ü  Интернет, паркинг

   

  •         Деца до 7.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
  •         Деца од 8-11.99 год. на доп.легло – 30% попуст

   

  Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

   

   

   

  Хотел БОРА 3*  

  Период на престој

   Цена  

  05.12.2020 – 20.12.2020

  1.490 ден

  21.12.2020 – 31.03.2021

  1.610 ден

   

   

  Дадените цени се по лице за 1 ноќевање

  и вклучуваат :

  ü  Појадок и вечера

  ü  Интернет

  ü  Паркинг

   

  •         Деца до 7.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
  •         Деца од 8-11.99 год. на доп.легло – 30% попуст

   

  Нова Година 2021

  Цени валидни за период на престој :
  30.12.2021-02.01.2021

  Пакет

   Цена

  2 ноќевања

  80€ | 4.960 ден

  3 ноќевања

  110€ | 6.820 ден

  4 ноќевања

  140€ | 8.680 ден

   

  Дадените цени се по лице за 2, 3 или 4 ноќевања и вклучуваат :

  ü  Појадок и вечера

  ü  Интернет, паркинг

   

  •         Деца до 7.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
  •         Деца од 8-11.99 год. на доп.легло – 30% попуст

   

  Доплата за туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

   

   

  Ознаки за производ