Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотел Десарет 4*, Охрид

  €29,00

   

  ЦЕНОВНИК  2020

   

   

  Услуга

   

  Тип на соба

  Ноќевање со појадок

  Полупансион

  Еднокреветна соба

   

   

  31€

   

  38 €

  Двокреветна соба

   

   

  24 €

   

  29 €

  Апартман

   (макс. 4 лица)

   

  90 €

   

   

  Vila

  (mah 4 lica)

   

  90 €

   

   

   Цените се по лице на ден.

  Цените се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност 1 еур=62 ден

   

  •  Туристичка такса - вклучена во цена          
  •  Деца до 12.99 год. - бесплатно

   

  Летни пакети

   

  * 7 HB ( полупансиони) = 149 € по лице во двокреветна соба

   

  * Еднокреветна соба  + 30 %

               

   

  ЦЕНОВНИК  2020

   

   

  Услуга

   

  Тип на соба

  Ноќевање со појадок

  Полупансион

  Еднокреветна соба

   

   

  31€

   

  38 €

  Двокреветна соба

   

   

  24 €

   

  29 €

  Апартман

   (макс. 4 лица)

   

  90 €

   

   

  Vila

  (mah 4 lica)

   

  90 €

   

   

   Цените се по лице на ден.

  Цените се изразени во евра, плаќањето е во денарска противвредност 1 еур=62 ден

   

  •  Туристичка такса - вклучена во цена          
  •  Деца до 12.99 год. - бесплатно

   

  Летни пакети

   

  * 7 HB ( полупансиони) = 149 € по лице во двокреветна соба

   

  * Еднокреветна соба  + 30 %

               

  Ознаки за производ