Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотел Интернационал 4*, Охрид

  €25,00
  Хотел Интернационал, Охрид ви ги нуди своите капацитети за резервации во текот на престојниот период и во текот на целото Лето 2020. Хотелот располага со 1/2, 1/2+1, 1/3 стандардни соби и 1/2+2, 1/4 апартмани.

  Ценовник за период од 01.06 до 30.09.2020


  1/2 соба - 50еур
  1/2+1 соба - 60еур
  1/3 соба - 60еур
  1/2+2 апартман - 70еур
  1/4 апартман- 70еур

  *Цените се изразени во ЕВРА и се однесуаат на соба со појадок. Плаќањето е во денарска противвредност 1 еур= 62 ден.
  *Деца до 12год, БЕСПЛАТНО во тип на соба 1/3, 1/2+2 или 1/4.
  НАПОМЕНА
  * Хотел Интернационал ќе ги запази сите стандарди кои ќе бидат поставени од надлежните институции за заштита, безбедност и дезифенфекција на целиот објект.

   

  Ценовник за период од 01.06 до 30.09.2020


  1/2 соба - 50еур
  1/2+1 соба - 60еур
  1/3 соба - 60еур
  1/2+2 апартман - 70еур
  1/4 апартман- 70еур

  *Цените се изразени во ЕВРА и се однесуаат на соба со појадок. Плаќањето е во денарска противвредност 1 еур= 62 ден.
  *Деца до 12год, БЕСПЛАТНО во тип на соба 1/3, 1/2+2 или 1/4.
  НАПОМЕНА
  * Хотел Интернационал ќе ги запази сите стандарди кои ќе бидат поставени од надлежните институции за заштита, безбедност и дезифенфекција на целиот објект.

   

  Ознаки за производ