Понуди
  Filters
  Пребарување

  AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS

  €75,00

  Регуларна понуда од Akrathos 4*

   

  AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS www.akrathos-hotel.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

  5

  25.06.20-03.07.20

  04.07.20-22.08.20

  23.08.20-30.09.20

  01.10.20-16.10.20

  SUITE FAMILY EXECUTIVE

  3Ad+1ch(0-1)

  269

  344

  269

  199

  3Ad+1ch(2-11.99)

  269

  344

  269

  199

  2Ad+2ch(0-1)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  SUITE LOFT

  1Ad

  109

  169

  109

  75

  DOUBLE ROOM

  2Ad

  149

  199

  149

  90

  3Ad

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(0-1)

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(2-11.99)

  202

  269

  202

  122

  2Ad+1ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+1ch(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(2-11.99)

  187

  249

  187

  113

  SUITE LOFT LUXURY

  2Ad

  278

  358

  278

  209

  2Ad+1ch(0-5.99)

  278

  358

  278

  209

  Минимум престој

  5

  5

  5

  1

  Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

  Опис:бар,кафетериа,ресторан,супер маркет,анимација,игралиште за деца,базен,базен за деца,билијард,пинг понг,фитнес и др.

  Соби:фен,телефон,сеф,клима,САТ ТВ,фрижидер,балкон.

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

  ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 16.10.2020 SPO 2573

  УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

   1 ЕУР =62 МКД

  Специјална понуда од Akrathos 4*

   

  AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS www.akrathos-hotel.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

  5

  25.06.20-03.07.20

  04.07.20-22.08.20

  23.08.20-30.09.20

  01.10.20-16.10.20

  SUITE FAMILY EXECUTIVE

  3Ad+1ch(0-1)

  269

  344

  269

  199

  3Ad+1ch(2-11.99)

  269

  344

  269

  199

  2Ad+2ch(0-1)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  SUITE LOFT

  1Ad

  109

  169

  109

  75

  DOUBLE ROOM

  2Ad

  149

  199

  149

  90

  3Ad

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(0-1)

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(2-11.99)

  202

  269

  202

  122

  2Ad+1ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+1ch(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(2-11.99)

  187

  249

  187

  113

  SUITE LOFT LUXURY

  2Ad

  278

  358

  278

  209

  2Ad+1ch(0-5.99)

  278

  358

  278

  209

  Минимум престој

  5

  5

  5

  1

  Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

  Опис:бар,кафетериа,ресторан,супер маркет,анимација,игралиште за деца,базен,базен за деца,билијард,пинг понг,фитнес и др.

  Соби:фен,телефон,сеф,клима,САТ ТВ,фрижидер,балкон.

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

  ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 16.10.2020 SPO 2573

  УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

  Регуларна понуда од Akrathos 4*

   

  AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS www.akrathos-hotel.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

  5

  25.06.20-03.07.20

  04.07.20-22.08.20

  23.08.20-30.09.20

  01.10.20-16.10.20

  SUITE FAMILY EXECUTIVE

  3Ad+1ch(0-1)

  269

  344

  269

  199

  3Ad+1ch(2-11.99)

  269

  344

  269

  199

  2Ad+2ch(0-1)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  SUITE LOFT

  1Ad

  109

  169

  109

  75

  DOUBLE ROOM

  2Ad

  149

  199

  149

  90

  3Ad

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(0-1)

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(2-11.99)

  202

  269

  202

  122

  2Ad+1ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+1ch(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(2-11.99)

  187

  249

  187

  113

  SUITE LOFT LUXURY

  2Ad

  278

  358

  278

  209

  2Ad+1ch(0-5.99)

  278

  358

  278

  209

  Минимум престој

  5

  5

  5

  1

  Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

  Опис:бар,кафетериа,ресторан,супер маркет,анимација,игралиште за деца,базен,базен за деца,билијард,пинг понг,фитнес и др.

  Соби:фен,телефон,сеф,клима,САТ ТВ,фрижидер,балкон.

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

  ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 16.10.2020 SPO 2573

  УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

   1 ЕУР =62 МКД

  Специјална понуда од Akrathos 4*

   

  AKRATHOS 4* OURANOUPOLIS www.akrathos-hotel.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО

  5

  25.06.20-03.07.20

  04.07.20-22.08.20

  23.08.20-30.09.20

  01.10.20-16.10.20

  SUITE FAMILY EXECUTIVE

  3Ad+1ch(0-1)

  269

  344

  269

  199

  3Ad+1ch(2-11.99)

  269

  344

  269

  199

  2Ad+2ch(0-1)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  2Ad+2ch(2-11.99)

  249

  308

  249

  185

  SUITE LOFT

  1Ad

  109

  169

  109

  75

  DOUBLE ROOM

  2Ad

  149

  199

  149

  90

  3Ad

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(0-1)

  202

  269

  202

  122

  3Ad+1ch(2-11.99)

  202

  269

  202

  122

  2Ad+1ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+1ch(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

  149

  199

  149

  90

  2Ad+2ch(2-11.99)

  187

  249

  187

  113

  SUITE LOFT LUXURY

  2Ad

  278

  358

  278

  209

  2Ad+1ch(0-5.99)

  278

  358

  278

  209

  Минимум престој

  5

  5

  5

  1

  Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

  Опис:бар,кафетериа,ресторан,супер маркет,анимација,игралиште за деца,базен,базен за деца,билијард,пинг понг,фитнес и др.

  Соби:фен,телефон,сеф,клима,САТ ТВ,фрижидер,балкон.

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

  ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 16.10.2020 SPO 2573

  УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

  Ознаки за производ