Понуди
  Filters
  Пребарување

  AKTI 4* OURANOUPOLIS

  €117,00

   

  AKTI 4* OURANOUPOLIS 62 SOBI        www.akti-ouranoupoli.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

  5

  01.05-10.06

  11.06-24.06

  25.06-10.07

  11.07-28.08

  29.08-07.09

  08.09-23.09

  24.09-30.09

  01.10-31.10

  DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

  2Ad

  84

  111

  122

  144

  122

  111

  97

  84

  3Ad

  114

  149

  165

  194

  165

  149

  131

  114

  2Ad+1ch

  (0-1)

  84

  111

  122

  144

  122

  111

  97

  84

  2Ad+1ch

  (2-5.99)

   

  84

  111

  122

  144

  122

  111

  97

  84

  2Ad+1ch

  (6-11.99)

  105

  138

  152

  180

  152

  138

  122

  105

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА КОМПЛЕТ ПАНСИОН ПЛУС

  DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

  2Ad

  117

  144

  155

  188

  166

  155

  130

  117

  3Ad

  164

  199

  214

  261

  231

  215

  181

  164

  2Ad+1ch

  (0-1)

  117

  144

  155

  188

  166

  155

  130

  117

  2Ad+1ch

  (2-5.99)

  117

  144

  155

  188

  166

  155

  130

  117

  2Ad+1ch

  Ж(6-11.99)

  147

  180

  194

  235

  208

  193

  164

  147

  М.П

  3

  5

  5

  5

  5

  5

  5

  3

  Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

  Опис: ресторан,таверна,бар ,базен, мини маркет, детско игралиште, лежалки и чадори на плажа со доплата,билијард, пинг понг,паркинг,WI-FI

  Соби: клима,ТВ,фрижидер,балкон,фен

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

   

   

  AKTI 4* OURANOUPOLIS 62 SOBI        www.akti-ouranoupoli.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

  5

  01.05-10.06

  11.06-24.06

  25.06-10.07

  11.07-28.08

  29.08-07.09

  08.09-23.09

  24.09-30.09

  01.10-31.10

  DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

  2Ad

  84

  111

  122

  144

  122

  111

  97

  84

  3Ad

  114

  149

  165

  194

  165

  149

  131

  114

  2Ad+1ch

  (0-1)

  84

  111

  122

  144

  122

  111

  97

  84

  2Ad+1ch

  (2-5.99)

   

  84

  111

  122

  144

  122

  111

  97

  84

  2Ad+1ch

  (6-11.99)

  105

  138

  152

  180

  152

  138

  122

  105

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА КОМПЛЕТ ПАНСИОН ПЛУС

  DOUBLE ROOM SIDE SEA VIEW

  2Ad

  117

  144

  155

  188

  166

  155

  130

  117

  3Ad

  164

  199

  214

  261

  231

  215

  181

  164

  2Ad+1ch

  (0-1)

  117

  144

  155

  188

  166

  155

  130

  117

  2Ad+1ch

  (2-5.99)

  117

  144

  155

  188

  166

  155

  130

  117

  2Ad+1ch

  Ж(6-11.99)

  147

  180

  194

  235

  208

  193

  164

  147

  М.П

  3

  5

  5

  5

  5

  5

  5

  3

  Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

  Опис: ресторан,таверна,бар ,базен, мини маркет, детско игралиште, лежалки и чадори на плажа со доплата,билијард, пинг понг,паркинг,WI-FI

  Соби: клима,ТВ,фрижидер,балкон,фен

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

   

  Ознаки за производ