Понуди
  Filters
  Пребарување

  ALOE АПАРТМАТНИ

  €105,00
  Хотелот се наоѓа на само 130 метри од GOLDEN BEACH во Скала Потамиа опкружен со борова шума. Студиата се 1/3 и 1/4 располагаат со комплетно опремена кујна, бања, ТВ и клима уред чие користење е вклучено во цената. Од сезона 2017, понудата на Нехар Травел за хотел Алое е зголемена и со хотелските А – категорија на соби со кои располага овој капацитет (без кујна). Понудата за истите е со појадок и вечера. Хотел Алое како и неколку други вили на барање на задоволните гости е дел од нашата понуда неколку години. Проверете и сами.
  ОБЈЕКТОТ Е КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН (МАРТ 2015). На располагање на гостите има и базен кое користење е вклучено во цената.
   
  Период наем 1/3 студио 1/4
  студио
  25.05-01.06.18 7* 110 120
  01.06-08.06.18 7* 150 160
  08.06-15.06.18 7* 170 180
  15.06-22.06.18 7* 190 210
  22.0629.06.18 7* 220 250
  29.06-08.07.18 9 520 540
  08.07-17.07.18 9 620 650
  17.07-26.07.18 9 620 650
  26.0704.08.18 9 620 650
  04.08-13.08.18 9 620 650
  13.08-22.08.18 9 620 650
  22.0831.08.18 9 540 580
  31.0807.09.18 7* 190 210
  07.09-14.09.18 7* 165 180
  14.09-21.09.18 7* 135 160
  21.09-28.09.18 7* 105 120

   

  Напомена:

  • Смените со * се однесуваат на 7 ноќевања со вклучен превоз по лице (трето и четврто лице – БЕСПЛАТНО плаќа само превоз доколку користи)
  • Смените без * се однесуваат на наем на цел апартман за 9 ноќевања без вклучен превоз
  • За резервирани два последователни аранжмани одобруваме 10% попуст на втората смена (не се комбинира)
  • Во цената на аранжманите е вклучено користењето на клима уредот
  • За хигиената во апартманите во текот на престојот се грижат самите корисници
  • Во секое од апартманите има комплетно опремена кујна за онолку лица колку што има во апартманот
  • Постелнината во студијата се менува еднаш за време на престојот
  • Сместување во студијата/апартманите е по 14 часот по локално време а напуштање на апартманите е до 09 часот по локално време
  • Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.

  *При користење на сопствен превоз, цената за пакет аранжманите означени со * се намалува за 20€.

  Цената на превозот на релација Скопје – Тасос – Скопје изнесува:

  • возрасни: 50 €
  • деца од 2 до 12 години: 35 €
  • деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

  Агенцијата оргранизатор не превзема одговорност за квалитетот и покриеноста на интернет конекцијата во капацитетите од понудата

   

   
  Период наем 1/3 студио 1/4
  студио
  25.05-01.06.18 7* 110 120
  01.06-08.06.18 7* 150 160
  08.06-15.06.18 7* 170 180
  15.06-22.06.18 7* 190 210
  22.0629.06.18 7* 220 250
  29.06-08.07.18 9 520 540
  08.07-17.07.18 9 620 650
  17.07-26.07.18 9 620 650
  26.0704.08.18 9 620 650
  04.08-13.08.18 9 620 650
  13.08-22.08.18 9 620 650
  22.0831.08.18 9 540 580
  31.0807.09.18 7* 190 210
  07.09-14.09.18 7* 165 180
  14.09-21.09.18 7* 135 160
  21.09-28.09.18 7* 105 120

   

  Напомена:

  • Смените со * се однесуваат на 7 ноќевања со вклучен превоз по лице (трето и четврто лице – БЕСПЛАТНО плаќа само превоз доколку користи)
  • Смените без * се однесуваат на наем на цел апартман за 9 ноќевања без вклучен превоз
  • За резервирани два последователни аранжмани одобруваме 10% попуст на втората смена (не се комбинира)
  • Во цената на аранжманите е вклучено користењето на клима уредот
  • За хигиената во апартманите во текот на престојот се грижат самите корисници
  • Во секое од апартманите има комплетно опремена кујна за онолку лица колку што има во апартманот
  • Постелнината во студијата се менува еднаш за време на престојот
  • Сместување во студијата/апартманите е по 14 часот по локално време а напуштање на апартманите е до 09 часот по локално време
  • Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1 € = 62 денари.

  *При користење на сопствен превоз, цената за пакет аранжманите означени со * се намалува за 20€.

  Цената на превозот на релација Скопје – Тасос – Скопје изнесува:

  • возрасни: 50 €
  • деца од 2 до 12 години: 35 €
  • деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

  Агенцијата оргранизатор не превзема одговорност за квалитетот и покриеноста на интернет конекцијата во капацитетите од понудата