Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL ARMONIA

  €369,00
  Локација: во центар, 300м од плажа
  Опременост на соби: WC, бања, балкон
  Хотелски содржини: базен, бар – кафетерија, сеф (екстра)
  http://www.hotelarmonialloret.com/                          
  ARMONIA 1* M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 369 369 379 419 459 469 499 499 509 519 519 499 499 399 389 379
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 329 329 339 369 399 409 429 429 439 449 449 429 429 359 349 339
  Прво дете 2-12 г. 229 229 299 319 339 349 359 359 369 369 369 359 359 309 299 229
  Второ дете 2-12 г 299 299 329 359 389 399 409 409 429 429 429 399 399 349 339 299
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 15  евра , Деца: 10  евра 300 м. од плажа
  EB > 30.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  http://www.hotelarmonialloret.com/                          
  ARMONIA 1* M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 369 369 379 419 459 469 499 499 509 519 519 499 499 399 389 379
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 329 329 339 369 399 409 429 429 439 449 449 429 429 359 349 339
  Прво дете 2-12 г. 229 229 299 319 339 349 359 359 369 369 369 359 359 309 299 229
  Второ дете 2-12 г 299 299 329 359 389 399 409 409 429 429 429 399 399 349 339 299
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 15  евра , Деца: 10  евра 300 м. од плажа
  EB > 30.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ