Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL BLUE SEA MONTEVISTA 3*

  €429,00
  350 м. од плажа
                    
  LJORET DE MARA                 
  BLUE SEA MONTEVISTA HAWAI 3*Уплати
  до
  М ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  ДАТУМИ 2951219263101724317142128411
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК >27.02. 439 439 439 445 475 489 529 559 559 559 559 559 559 489 489 429
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >29.03. 449 449 449 455 485 499 545 579 579 579 579 579 579 499 499 439
    >25.04. 469 469 469 475 509 529 589 619 619 619 619 619 619 529 529 459
  Редовна цена :   489 489 489 495 529 549 599 639 639 639 639 639 639 549 549 469
    >27.02. 389 389 389 395 415 425 459 479 479 479 479 479 479 425 425 385
  3-то. ЛИЦЕ >29.03. 399 399 399 405 425 435 469 499 499 499 499 499 499 435 435 395
    >25.04. 419 419 419 425 445 459 499 529 529 529 529 529 529 459 459 415
  Редовна цена :   429 429 429 435 455 469 519 539 539 539 539 539 539 469 469 425
    >27.02. 239 239 239 239 239 239 335 399 399 399 399 399 399 239 239 239
  Дете2-12 г. >29.03. 249 249 249 249 249 249 339 415 415 415 415 415 415 249 249 249
    >25.04. 259 259 259 259 259 259 349 429 429 429 429 429 429 259 259 259
  Редовна цена :   269 269 269 269 269 269 359 439 439 439 439 439 439 269 269 269
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 35 евра, Деца 25 евра                                  
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 65 евра, 300м од плажа                                  
  Доплата за 7 СЕ ВКЛУЧЕНО во Шпанија: Возрасни. 120 евра, Деца 65 евра Single + 220                                  
                    
  LJORET DE MARA                 
  BLUE SEA MONTEVISTA HAWAI 3*Уплати
  до
  М ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  ДАТУМИ 2951219263101724317142128411
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК >27.02. 439 439 439 445 475 489 529 559 559 559 559 559 559 489 489 429
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >29.03. 449 449 449 455 485 499 545 579 579 579 579 579 579 499 499 439
    >25.04. 469 469 469 475 509 529 589 619 619 619 619 619 619 529 529 459
  Редовна цена :   489 489 489 495 529 549 599 639 639 639 639 639 639 549 549 469
    >27.02. 389 389 389 395 415 425 459 479 479 479 479 479 479 425 425 385
  3-то. ЛИЦЕ >29.03. 399 399 399 405 425 435 469 499 499 499 499 499 499 435 435 395
    >25.04. 419 419 419 425 445 459 499 529 529 529 529 529 529 459 459 415
  Редовна цена :   429 429 429 435 455 469 519 539 539 539 539 539 539 469 469 425
    >27.02. 239 239 239 239 239 239 335 399 399 399 399 399 399 239 239 239
  Дете2-12 г. >29.03. 249 249 249 249 249 249 339 415 415 415 415 415 415 249 249 249
    >25.04. 259 259 259 259 259 259 349 429 429 429 429 429 429 259 259 259
  Редовна цена :   269 269 269 269 269 269 359 439 439 439 439 439 439 269 269 269
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 35 евра, Деца 25 евра                                  
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНА во Шпанија: Возрасни. 65 евра, 300м од плажа                                  
  Доплата за 7 СЕ ВКЛУЧЕНО во Шпанија: Возрасни. 120 евра, Деца 65 евра Single + 220