Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL CLIPPER 2*

  €409,00
  Локација: 400м од плажа
  Опременост на соби: бања, WC, TV сателтиска, сеф (екстра)
  Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, Wi-Fi
  http://hotel-clipper-lloret.hotels-lloret-de-mar.com/es/                  
  M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ  
  31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13  
        429 479 479 509 509 569 569 569 489 409 409      
        379 409 409 439 439 479 479 479 419 359 359      
        379 409 409 439 439 479 479 479 419 359 359      
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 40 евра, Деца: 30 евра     Singl: +160 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 80 евра, Деца:60 евра      400 м. од плажа
  EB > 30.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  http://hotel-clipper-lloret.hotels-lloret-de-mar.com/es/                  
  M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ  
  31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13  
        429 479 479 509 509 569 569 569 489 409 409      
        379 409 409 439 439 479 479 479 419 359 359      
        379 409 409 439 439 479 479 479 419 359 359      
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 40 евра, Деца: 30 евра     Singl: +160 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 80 евра, Деца:60 евра      400 м. од плажа
  EB > 30.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  Ознаки за производ