Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL COPACABANA

  €379,00
  Локација: 350м од плажа Опременост на соби: WC, бања, клима, балкон, сеф (екстра) Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, билијард, пинг понг
  www.copacabanalloret.com                                
  COPACABANA  3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 379 379 449 449 479 479 569 569 569 635 635 635 479 479 409 409
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 349 349 399 399 429 429 499 499 499 549 549 549 429 429 369 369
  Прво дете 2-10 г. 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229
  Второ дете 2-10 г 299 299 339 339 349 349 399 399 399 429 429 429 349 349 319 319
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 25 евра, Деца: 15 евра  Single: + 220 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 55 евра, Деца: 30 евра    350 м. од плажа
  EB > 30.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  www.copacabanalloret.com                                
  COPACABANA  3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 379 379 449 449 479 479 569 569 569 635 635 635 479 479 409 409
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 349 349 399 399 429 429 499 499 499 549 549 549 429 429 369 369
  Прво дете 2-10 г. 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229
  Второ дете 2-10 г 299 299 339 339 349 349 399 399 399 429 429 429 349 349 319 319
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 25 евра, Деца: 15 евра  Single: + 220 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 55 евра, Деца: 30 евра    350 м. од плажа
  EB > 30.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ