Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL DON JUAN 3*

  €419,00
  Локација: 400м од плажа, < bi/> Опременост на соби: Клима, WC, бања, TV сателитска, балкон, сеф (екстра) < bi/> Хотелски содржини: ресторан, бар, ноќен клуб, 2 отворени 1 затворен базен, градина, тениски терени (екстра), пинг понг, мини клуб за деца, секоја вечер организирано шоу со аниматори, Wi-Fi < bi/>
  www.grandhoteldonjuan.com                              
  GH DON JUAN 3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 419 419 439 469 549 549 589 589 649 649 649 649 539 469 469 419
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 399 399 419 439 519 519 559 559 599 599 599 599 499 449 449 399
  Прво дете 2-12 г. 319 319 329 349 389 389 399 399 439 439 439 439 379 349 349 319
  Второ дете 2-12 г 319 319 329 349 389 389 399 399 439 439 439 439 379 349 349 319
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 25 евра, Деца: 15 евра    Single: +270 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 35 евра, Деца: 20 евра      300 м. од плажа
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE: Возрасни: 120 евра, Деца: 90 евра EB > 18.03.2017
  7

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  www.grandhoteldonjuan.com                              
  GH DON JUAN 3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 419 419 439 469 549 549 589 589 649 649 649 649 539 469 469 419
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 399 399 419 439 519 519 559 559 599 599 599 599 499 449 449 399
  Прво дете 2-12 г. 319 319 329 349 389 389 399 399 439 439 439 439 379 349 349 319
  Второ дете 2-12 г 319 319 329 349 389 389 399 399 439 439 439 439 379 349 349 319
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 25 евра, Деца: 15 евра    Single: +270 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 35 евра, Деца: 20 евра      300 м. од плажа
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE: Возрасни: 120 евра, Деца: 90 евра EB > 18.03.2017
  7

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ