Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL DON JUAN CENTER 2*

  €399,00
  Локација: 200м од плажа во строг центар на пешачка зона Опременост на соби: WC, бања, сеф (екстра) Хотелски содржини: ресторан, бар, базен, playstation4 Wi-Fi, rent a bike
  http://www.donjuancenterlloret.com/                          
  DON JUAN CENTAR 2** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба   399 419 449 489 489 499 499 559 559 559 559 459 419    
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ   379 399 429 459 459 479 479 529 529 529 529 439 399    
  Прво дете  2-11 г.   309 319 339 359 359 359 359 389 389 389 389 339 319    
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 20 евра, Деца: 15 евра Singl: +190 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 30евра, Деца: 20 евра 250 м. од плажа
  EB > 20.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  http://www.donjuancenterlloret.com/                          
  DON JUAN CENTAR 2** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба   399 419 449 489 489 499 499 559 559 559 559 459 419    
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ   379 399 429 459 459 479 479 529 529 529 529 439 399    
  Прво дете  2-11 г.   309 319 339 359 359 359 359 389 389 389 389 339 319    
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 20 евра, Деца: 15 евра Singl: +190 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 30евра, Деца: 20 евра 250 м. од плажа
  EB > 20.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ