Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL LA CAROLINA 3*

  €375,00
  Локација: 200м од плажа Опременост на соби: клима, WC, бања, TV сателитска, сеф (екстра) Хотелски содржини: Ресторан, бар, базен, солариум тераса, билијард, Wi-Fi
  LA CAROLINA  3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 409 409 409 510 510 565 565 565 640 640 640 640 569 449 435 390
   3-то, 4-то. ЛИЦЕ  389 389 389 480 480 525 525 525 595 595 595 595 530 425 409 375
  Прво дете       2-12 г. 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210
  Второ дете     2-12 г. 309 309 309 360 360 385 385 385 425 425 425 425 389 440 319 299
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 70, Деца:35     евра        Single: + 220 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни:50, Деца:25             350 м. од плажа  
  LA CAROLINA  3*** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 30 6 13 20 27 4 11 18 25 1 8 15 22 29 5 12
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 409 409 409 510 510 565 565 565 640 640 640 640 569 449 435 390
   3-то, 4-то. ЛИЦЕ  389 389 389 480 480 525 525 525 595 595 595 595 530 425 409 375
  Прво дете       2-12 г. 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210 210
  Второ дете     2-12 г. 309 309 309 360 360 385 385 385 425 425 425 425 389 440 319 299
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ.   Возрасни: 70, Деца:35     евра        Single: + 220 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ. Возрасни:50, Деца:25             350 м. од плажа  
  Ознаки за производ