Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL VILLA GARBI **

  €389,00
  Локација: 300м од плажа во центар
  Опременост на соби: бања, WC, TV сателтиска, балкон, сеф (екстра)
  Хотелски содржини:, базен, 24h сервис, Wi-Fi, playstation4
  http://www.hotelesgarbi.com/en/hotels/hotel-garbi                    
  VILLA GARBI   2** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 409 409 489 489 559 559 599 599 599 599 599 589 559 409 409 409
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 389 389 459 459 529 529 569 569 569 569 569 559 529 389 389 389
  Прво дете 3-12 г. 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229
  Второ дете 3-12 г 319 319 359 359 389 389 419 419 419 419 419 409 389 319 319 319
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 20 евра, Деца: 10 евра     Singl: +140 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца: 25 евра      300 м. од плажа
   

   

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  http://www.hotelesgarbi.com/en/hotels/hotel-garbi                    
  VILLA GARBI   2** M ЈУНИ ЈУЛИ АВГУСТ СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 409 409 489 489 559 559 599 599 599 599 599 589 559 409 409 409
   3-то и 4-то. ЛИЦЕ 389 389 459 459 529 529 569 569 569 569 569 559 529 389 389 389
  Прво дете 3-12 г. 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229 229
  Второ дете 3-12 г 319 319 359 359 389 389 419 419 419 419 419 409 389 319 319 319
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 20 евра, Деца: 10 евра     Singl: +140 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца: 25 евра      300 м. од плажа
   

   

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  Ознаки за производ