Понуди
  Filters
  Пребарување

  „KOVIOU HOLIDAY VILLAGE” – „PARADISE

  €149,00
  Paradise studios (дел од хотелот Koviou Holiday Village) се наоѓа на само 250 м. од една од најубавите плажи на Ситониа, Koviou. Располага со 1/2, 1/3 и 1/4 ЕКО соби на приземје без кујна како и со 1/3 и 1/4 студиа и апартмани на приземје, прв и втор спрат со поглед на прекрасната градина во дворот, а дел имаат и страничен поглед кон морето. Истите имаат комплетно опремени кујни, сопствени тоалети, ТВ, клима уред (вклучена во цена) како и WiFi интернет. Пространиот двор од 5000м2 кој е богат со зеленило и хортикултурно уредување ќе го направат престојот на гостите пријатен и релаксирачки. На гостите во Paradise studios на располагање се сите содржини од хотелот Koviou Holiday Village како: користење на базенот, бесплатни лежалки и чадори на базен, бар на базен, отворено кино, вечерни забави, анимација на деца, како и WiFi интернет во сите простории на хотелот.

   

  Koviou Holiday Village” – Paradise studios” - Никити

  Paradise studios (делодхотелот Koviou Holiday Village) сенаоѓанасамо 250 м. одеднаоднајубавитеплажинаСитониа, Koviou. Располагасо 1/2, 1/3 и 1/4 ЕКО собина приземје без кујна какоисо 1/3 и 1/4 студиа иапартманинаприземје, првивторспратсопогледнапрекраснатаградинаводворот, аделимаатистраниченпогледконморето. Иститеимааткомплетноопременикујни, сопственитоалети, ТВ, климауред (вклученавоцена) какои WiFi интернет. Пространиотдвород 5000м2 којебогатсозеленилоихортикултурноуредувањеќегонаправатпрестојотнагоститепријатенирелаксирачки. Нагоститево Paradise studiosнарасполагањесеситесодржиниодхотелот Koviou Holiday Village како: користењенабазенот, бесплатнилежалкиичадоринабазен, барнабазен, отворенокино, вечернизабави

  „Paradise studios“ –Никити

  Период

  ПП

  Цена по лице во еко соба

  ценa по лице за студиа и апп.

  26.05-02.06.19

  7

  159

  179

  02.06-09.06.19

  7

  189

  209

  09.06-16.06.19

  7

  209

  229

  16.06-23.06.19

  7

  249

  269

  23.06-30.06.19

  7

  259

  279

  30.06-07.07.19

  7

  299

  309

  07.07-14.07.19

  7

  309

  329

  14.07-21.07.19

  7

  339

  359

  21.07-28.07.19

  7

  339

  359

  28.07-04.08.19

  7

  339

  359

  04.08-11.08.19

  7

  339

  359

  11.08-18.08.19

  7

  339

  359

  18.08-25.08.19

  7

  309

  329

  25.08-01.09.19

  7

  279

  299

  01.09-08.09.19

  7

  239

  259

  08.09-15.09.19

  7

  199

  219

  15.09-22.09.19

  7

  179

  199

  22.09-29.09.19

  7

  149

  169

   

  *ПП -Полупансион :(во ресторанот на хотелот Koviou Holiday Village)

  -       Појадок 08:00-10:00ч. на база шведска маса

  -       Вечера 19:00-21:00ч. на база шведска маса

   

  Напомена:

  -       Цените  се дадени по лице и се однесуваат за услуга Полупансионза број на ноќевања дадени во табелата

  -       Прво и второ дете од 0 до 11,99 г. со двајца возрасни наредовно легло –БЕСПЛАТНО (во соби и апартмани со соодветен капацитет)

  -       Трет и четврт возрасен над 12 години, плаќаат по 50% од цената во табелата (во 4 креветни апартмани)

  -       Во цената на аранжманите вклучено е користењето на клима уредот

  -       Бесплатно користење на Wi-Fi интернет во склоп на објектот

  -       Сместување во собите е после 14 часот по локално време, а напуштање на апартманите е до 10 часот по локално време

  -       За уплатени два аранжмана 7+7 ноќевања одобруваме попуст од 10% на вториот аранжман (не се комбинира)

  -       Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1€ = 62 денари.

  -       Цената на превозот на релација Скопје – Халкидики – Скопје изнесува:

  • возрасни: 35 €
  • деца од 2 до 12 години: 25
  • деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

   

   

  Туристичкатаксаод1,5€ наденпосместувачкаединицасеплаќаналицеместопопристигнување (check in) во објектот.

   

  Агенцијата оргранизатор не превзема одговорност за квалитетот и покриеноста на интернет конекцијата во капацитетите од понудата

   

  Koviou Holiday Village” – Paradise studios” - Никити

  Paradise studios (делодхотелот Koviou Holiday Village) сенаоѓанасамо 250 м. одеднаоднајубавитеплажинаСитониа, Koviou. Располагасо 1/2, 1/3 и 1/4 ЕКО собина приземје без кујна какоисо 1/3 и 1/4 студиа иапартманинаприземје, првивторспратсопогледнапрекраснатаградинаводворот, аделимаатистраниченпогледконморето. Иститеимааткомплетноопременикујни, сопственитоалети, ТВ, климауред (вклученавоцена) какои WiFi интернет. Пространиотдвород 5000м2 којебогатсозеленилоихортикултурноуредувањеќегонаправатпрестојотнагоститепријатенирелаксирачки. Нагоститево Paradise studiosнарасполагањесеситесодржиниодхотелот Koviou Holiday Village како: користењенабазенот, бесплатнилежалкиичадоринабазен, барнабазен, отворенокино, вечернизабави

  „Paradise studios“ –Никити

  Период

  ПП

  Цена по лице во еко соба

  ценa по лице за студиа и апп.

  26.05-02.06.19

  7

  159

  179

  02.06-09.06.19

  7

  189

  209

  09.06-16.06.19

  7

  209

  229

  16.06-23.06.19

  7

  249

  269

  23.06-30.06.19

  7

  259

  279

  30.06-07.07.19

  7

  299

  309

  07.07-14.07.19

  7

  309

  329

  14.07-21.07.19

  7

  339

  359

  21.07-28.07.19

  7

  339

  359

  28.07-04.08.19

  7

  339

  359

  04.08-11.08.19

  7

  339

  359

  11.08-18.08.19

  7

  339

  359

  18.08-25.08.19

  7

  309

  329

  25.08-01.09.19

  7

  279

  299

  01.09-08.09.19

  7

  239

  259

  08.09-15.09.19

  7

  199

  219

  15.09-22.09.19

  7

  179

  199

  22.09-29.09.19

  7

  149

  169

   

  *ПП -Полупансион :(во ресторанот на хотелот Koviou Holiday Village)

  -       Појадок 08:00-10:00ч. на база шведска маса

  -       Вечера 19:00-21:00ч. на база шведска маса

   

  Напомена:

  -       Цените  се дадени по лице и се однесуваат за услуга Полупансионза број на ноќевања дадени во табелата

  -       Прво и второ дете од 0 до 11,99 г. со двајца возрасни наредовно легло –БЕСПЛАТНО (во соби и апартмани со соодветен капацитет)

  -       Трет и четврт возрасен над 12 години, плаќаат по 50% од цената во табелата (во 4 креветни апартмани)

  -       Во цената на аранжманите вклучено е користењето на клима уредот

  -       Бесплатно користење на Wi-Fi интернет во склоп на објектот

  -       Сместување во собите е после 14 часот по локално време, а напуштање на апартманите е до 10 часот по локално време

  -       За уплатени два аранжмана 7+7 ноќевања одобруваме попуст од 10% на вториот аранжман (не се комбинира)

  -       Цените се изразени во ЕУР за плаќање во денарска противвредност 1€ = 62 денари.

  -       Цената на превозот на релација Скопје – Халкидики – Скопје изнесува:

  • возрасни: 35 €
  • деца од 2 до 12 години: 25
  • деца до 2 години: БЕСПЛАТНО (не користи седиште)

   

   

  Туристичкатаксаод1,5€ наденпосместувачкаединицасеплаќаналицеместопопристигнување (check in) во објектот.

   

  Агенцијата оргранизатор не превзема одговорност за квалитетот и покриеноста на интернет конекцијата во капацитетите од понудата