Понуди
  Filters
  Пребарување

  Memento Perissa

  €15,00

  Тип на соба

  01.04-30.04 &
  01.11.-30.11.

  01.05.-31.05. &
  01.10.-31.10.

  01.06.-20.06.

  21.06.-30.06.

  01.07.-10.07. &
  22.09.-30.09.

  11.07.-17.07. &
  11.09.-21.09.

  18.07.-24.07. &
  26.08.-10.09.

  25.07.-25.08.

  1/2 Соба

  15 €

  18 €

  21 €

  24 €

  30 €

  33 €

  45 €

  66 €

  1/2 Студио

  17 €

  23 €

  24 €

  26 €

  33 €

  36 €

  48 €

  72 €

  1/3 Соба

  18 €

  24 €

  26 €

  29 €

  36 €

  39 €

  54 €

  78 €

  1/3 Студио

  21 €

  26 €

  29 €

  32 €

  39 €

  42 €

  60 €

  84 €

  1/4 Соба

  24 €

  27 €

  30 €

  33 €

  48 €

  54 €

  66 €

  90 €

  1/4 Апартман

  27 €

  30 €

  33 €

  36 €

  51 €

  60 €

  72 €

  96 €

  * Цените се дадени по лице од ноќ
  * Сместувањето е во одбран тип на соба со континентален појадок
  * Сместување во собите е после 14:00
  * Одјавување од собите до 12:00
  * Повратен трансфер Аеродром - Хотел - Аеродром: 30 евра по лице

  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично

  Тип на соба

  01.04-30.04 &
  01.11.-30.11.

  01.05.-31.05. &
  01.10.-31.10.

  01.06.-20.06.

  21.06.-30.06.

  01.07.-10.07. &
  22.09.-30.09.

  11.07.-17.07. &
  11.09.-21.09.

  18.07.-24.07. &
  26.08.-10.09.

  25.07.-25.08.

  1/2 Соба

  15 €

  18 €

  21 €

  24 €

  30 €

  33 €

  45 €

  66 €

  1/2 Студио

  17 €

  23 €

  24 €

  26 €

  33 €

  36 €

  48 €

  72 €

  1/3 Соба

  18 €

  24 €

  26 €

  29 €

  36 €

  39 €

  54 €

  78 €

  1/3 Студио

  21 €

  26 €

  29 €

  32 €

  39 €

  42 €

  60 €

  84 €

  1/4 Соба

  24 €

  27 €

  30 €

  33 €

  48 €

  54 €

  66 €

  90 €

  1/4 Апартман

  27 €

  30 €

  33 €

  36 €

  51 €

  60 €

  72 €

  96 €

  * Цените се дадени по лице од ноќ
  * Сместувањето е во одбран тип на соба со континентален појадок
  * Сместување во собите е после 14:00
  * Одјавување од собите до 12:00
  * Повратен трансфер Аеродром - Хотел - Аеродром: 30 евра по лице

  Ознаки за производ