Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Белград - 8ми Март

  €71,00
  Најголемиот и главниот град на Србија - Белград, носи во себе еден посебен шарм на град кој се има преродено од сопствената пепел. Удобно лоциран на местото каде се вкрстуваат реките Дунав и Сава, овој град лесно ќе се вреже во меморијата и душата на секој патник. Иако целосно и припаѓа на Источна Европа, Белград дише западен воздух, предизвикувајќи го она посебно чувство, создадено во некое од неговите скриени катчиња, исто како кај француските градови.

   Термин 02 Март

  Прв ден:02.03.2019 (Сабота)

  Поаѓање од (Велес бензинска Макпетрол 02:15,Скопје Вип хотел 03:00,Куманово бензинска Макпетрол 03:45).Патување со високотуристички автобус  со попатни паузи за царински формалности.

  Патување преку граничниот премин Табановце.

  Пристигнување во Белград во предпладневните часови.Состанок и запознавање на групата со лакалниот туристички водич.

  Планирани посети во Белград:

  Посета на црковниот храм Св.Сава,Собранието и Владата на Р.Србија, Теразија,посета на најпознатата Белградска улица Кнез Михајлова, тврдината Калемегдан и старата боемска улица Скадарлија.

  Враќање со автобус во хотел,сместување.Во вечерните часови организирана празнична вечера со музика во хотел (во прилог мени на свечена вечера),нокевање.

  Втор ден: 03.03.2019 (Недела)

  Појадок.  По појадокот заминување за Нови Сад,планирано време 4 часа (доколку има интерес од страна на групата).

  Посета на трговскиот центар УШЧЕ во попладневните часови заминување кон Македонија.

   

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 4.900 МКД

  Цена за рана резервација до 08.02.2019 4.400 МКД

   

  Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со автобус
  • Водство на турата со лиценциран туристички придружник.
  • Локален туристички водич
  • Сместување 1НП во хотел 3* со во Белград
  • Свечена празнична вечера со музика 

  Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Задолжително патничко осигурување – 140 денари.
  • Факултативен разглед на Нови Сад 10 евра (мин. 20 лица)

   

  Свечено мени:

  Ладно предјадење

  (свинска печеница, говедска салата)

  Главно јадење

  (Свинско печење, гриловано пилешко,домакински компир )

  Мих салата

  (краставица, патлиџан,зелка)

  Десерт

  (Наполеон торта)

   

   

   

   Термин 02 Март

  Прв ден:02.03.2019 (Сабота)

  Поаѓање од (Велес бензинска Макпетрол 02:15,Скопје Вип хотел 03:00,Куманово бензинска Макпетрол 03:45).Патување со високотуристички автобус  со попатни паузи за царински формалности.

  Патување преку граничниот премин Табановце.

  Пристигнување во Белград во предпладневните часови.Состанок и запознавање на групата со лакалниот туристички водич.

  Планирани посети во Белград:

  Посета на црковниот храм Св.Сава,Собранието и Владата на Р.Србија, Теразија,посета на најпознатата Белградска улица Кнез Михајлова, тврдината Калемегдан и старата боемска улица Скадарлија.

  Враќање со автобус во хотел,сместување.Во вечерните часови организирана празнична вечера со музика во хотел (во прилог мени на свечена вечера),нокевање.

  Втор ден: 03.03.2019 (Недела)

  Појадок.  По појадокот заминување за Нови Сад,планирано време 4 часа (доколку има интерес од страна на групата).

  Посета на трговскиот центар УШЧЕ во попладневните часови заминување кон Македонија.

   

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 4.900 МКД

  Цена за рана резервација до 08.02.2019 4.400 МКД

   

  Во цената на аранжманот е вклучено:

  • Превоз со автобус
  • Водство на турата со лиценциран туристички придружник.
  • Локален туристички водич
  • Сместување 1НП во хотел 3* со во Белград
  • Свечена празнична вечера со музика 

  Во цената на аранжманот не е вклучено:

  • Задолжително патничко осигурување – 140 денари.
  • Факултативен разглед на Нови Сад 10 евра (мин. 20 лица)

   

  Свечено мени:

  Ладно предјадење

  (свинска печеница, говедска салата)

  Главно јадење

  (Свинско печење, гриловано пилешко,домакински компир )

  Мих салата

  (краставица, патлиџан,зелка)

  Десерт

  (Наполеон торта)

   

   

   

  Ознаки за производ