Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Будва

  €69,00
  Црна Гора и Будва постануваат популарни туристички дестинации во Европа во последните неколку години. Медитеранската обала, средновековниот дух и мирис на Јадранското море, се перфектни зборови со кои може да се опише овој мал град. Покрај возбудливиот ноќен живот и преубавите плажи, Будва ќе Ве однесе и во незаборавно патување низ историјата: Будва е една од најстарите населби на Јадранското море, повеќе од 2500 години стара. Сместена е на мало полуострово, заштитена со еден дел од црните Црногорски планини.

  ОПИС НА ДЕСТИНАЦИЈАТА

  Црна Гора и Будва постануваат популарни туристички дестинации во Европа во последните неколку години. Медитеранската обала, средновековниот дух и мирис на Јадранското море, се перфектни зборови со кои може да се опише овој мал град. Покрај возбудливиот ноќен живот и преубавите плажи, Будва ќе Ве однесе и во незаборавно патување низ историјата: Будва е една од најстарите населби на Јадранското море, повеќе од 2500 години стара. Сместена е на мало полуострово, заштитена со еден дел од црните Црногорски планини.

  ПРОРАМА ЗА ПАТУВАЊЕ

  1.Ден / Скопје – Албанија – Црна Гора – Будба:

  Состанок групата на договорено место во раните утрински часови. Возење преку Албанија и Црна Гора со попатни паузи заради одмор и регулирање на граничните и царински формалности. Пристигнување во утрунските часови во еден од центрите на Јадранот – Будва. Сместување. Разглед на градот со водич. Слободно време. Во вечерните часови можност за факултативна посета во некој од бројните ноќни клубови. Ноќевање.

  2.Ден / Будва – Porto Montenegro (факултативно):

  Слободно време или можност за факултативна посета на Porto Montenegro – една од најлуксузните марини на Јадранското море. По разгледот на овој луксузен комплекс следува слободно време за индивидуални активности. Враќање во сместување. Во вечерните часови дочек на Новата година, факултативно во некој од клубовите. Ноќевање.

  3.Ден / Будва – Дубровник (факултативно) :

  Напуштање на хотелот. Можност за факултативна посета на Дубровник, кој преставува еден од најубавите стари градови на Медитеранот. Со своите плоштади, катедрали, фонтани и музеи, ги руши сите временски бариери и ја чува својата автентичност од 15. и 16. век. Од градските ѕидини се пружа незаборавен поглед на Островот Локрум  и преубавот Јадранско море… Слободно време. Во попладневните часови тргнување за Скопје. Ноќњо возење преку Црна Гора, Албанија.

   4.Ден / Македонија – Скопје:

  Пристигнување до Скопје во утринските часови.

   

   

   

   

  ЦЕНИ И СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

  СМЕСТУВАЊЕ

  ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

  30.12.—02.01.

  VILLA MYSTIC

  1/4

  69

  1/3

  75

  1/2

  79

   

  Villa Mystic

  Villa Mystic се наоѓа на 900 метри од центарот на Будва. Вилата располага со 1/4, 1/3 и 1/2 соби. Собите се опремени со TV, купатило, тераса.

   

  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА

  • 2 Ноќевања во Villa Mystic во Будва
  • Автобуски превоз со високо туристички автобуси (АC/TV/DVD) на релацијата според програмата
  • Пратител на групата за времетраење на аранжманот
  • Организација на патувањето.

  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА

  • Задолжително меѓународно патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни излети
  • Индивидуални трошоци.

   

   

  ОПИС НА ДЕСТИНАЦИЈАТА

  Црна Гора и Будва постануваат популарни туристички дестинации во Европа во последните неколку години. Медитеранската обала, средновековниот дух и мирис на Јадранското море, се перфектни зборови со кои може да се опише овој мал град. Покрај возбудливиот ноќен живот и преубавите плажи, Будва ќе Ве однесе и во незаборавно патување низ историјата: Будва е една од најстарите населби на Јадранското море, повеќе од 2500 години стара. Сместена е на мало полуострово, заштитена со еден дел од црните Црногорски планини.

  ПРОРАМА ЗА ПАТУВАЊЕ

  1.Ден / Скопје – Албанија – Црна Гора – Будба:

  Состанок групата на договорено место во раните утрински часови. Возење преку Албанија и Црна Гора со попатни паузи заради одмор и регулирање на граничните и царински формалности. Пристигнување во утрунските часови во еден од центрите на Јадранот – Будва. Сместување. Разглед на градот со водич. Слободно време. Во вечерните часови можност за факултативна посета во некој од бројните ноќни клубови. Ноќевање.

  2.Ден / Будва – Porto Montenegro (факултативно):

  Слободно време или можност за факултативна посета на Porto Montenegro – една од најлуксузните марини на Јадранското море. По разгледот на овој луксузен комплекс следува слободно време за индивидуални активности. Враќање во сместување. Во вечерните часови дочек на Новата година, факултативно во некој од клубовите. Ноќевање.

  3.Ден / Будва – Дубровник (факултативно) :

  Напуштање на хотелот. Можност за факултативна посета на Дубровник, кој преставува еден од најубавите стари градови на Медитеранот. Со своите плоштади, катедрали, фонтани и музеи, ги руши сите временски бариери и ја чува својата автентичност од 15. и 16. век. Од градските ѕидини се пружа незаборавен поглед на Островот Локрум  и преубавот Јадранско море… Слободно време. Во попладневните часови тргнување за Скопје. Ноќњо возење преку Црна Гора, Албанија.

   4.Ден / Македонија – Скопје:

  Пристигнување до Скопје во утринските часови.

   

   

   

   

  ЦЕНИ И СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

  СМЕСТУВАЊЕ

  ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

  30.12.—02.01.

  VILLA MYSTIC

  1/4

  69

  1/3

  75

  1/2

  79

   

  Villa Mystic

  Villa Mystic се наоѓа на 900 метри од центарот на Будва. Вилата располага со 1/4, 1/3 и 1/2 соби. Собите се опремени со TV, купатило, тераса.

   

  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ВКЛУЧУВА

  • 2 Ноќевања во Villa Mystic во Будва
  • Автобуски превоз со високо туристички автобуси (АC/TV/DVD) на релацијата според програмата
  • Пратител на групата за времетраење на аранжманот
  • Организација на патувањето.

  ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ НЕ ВКЛУЧУВА

  • Задолжително меѓународно патничко и здравствено осигурување
  • Факултативни излети
  • Индивидуални трошоци.

   

   

  Ознаки за производ