Close
Понуди
  Filters
  Search

  Скијање на Француски АЛПИ

  View as Grid List
  Sort by
  Display per page

  CHATEL - PORTES DU SOLEIL

  €429.00
  Традиционално, и оваа зима со Нехар Травел скијајте во најголемите ски центри во Франција. Ве водиме во CHATEL, дел од огромниот ски центар PORTES DU SOLEIL – Вратата на Сонцето.

  SAINT GERVAIS - MONT BLANC

  €439.00
  Традиционално, и оваа зима со Нехар Травел зимувајте во најголемите ски центри во Франција. Ве водиме во SAINT GERVAIS MONT-BLANC. Позната туристичка дестинација уште од рана 1900та година благодарение на термалните бањи. Денес трет по големина ски центар во Франција. Ски домејнот ги вклучува градовите: Megeve, Combloux, Les Contamines, La Giettaz. КАРАКТЕРИСТИКИ НА СКИ ЦЕНТАРОТ SAINT GERVAIS MONT-BLANC Ски патеки: 445км. Жичари и ски лифтови:108 Топови за вештачки снег: 831

  VAL THORENS

  €479.00
  Традиционално, и оваа година со Нехар Травел скијајте во најголемиот ски центар во светот “Три Долини”. Сместувањето е во Val Thorens. Алпски рај и еден од најелитните ски центри во југоисточна Франција, со повеќе од 600 километри ски обработен терен. Љубителите на скијањето имаат на располагање 430 стази со 1300 топови. 25те планински врвови се поврзани со 200 ски лифтови, со надморска височина од 1.300 до 3.250 метри. Цетарот има капацитет од превезување на 300.000 луѓе на час, помеѓу сите осум населби и 13 ски – центри. Тука се и 6-те глечери со надморска височина од над 3.000 метри, а на нив скијачка сезона трае во текот на целата година.