Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Шопинг Солун

   

  Состанок на групата во 03:45h, поаѓање во 04:00h, на паркингот спроти Holiday Inn. Се патува преку граничен премин Богородица.
  Пристигнување во Солун во утринските часови околу 09:00h локално време. Слободно време за шопинг и прошетки низ центарот на Солун.
  - Во 13:00h/14:00h локално време поаѓање од Солун кон Икеа.
  - Од 14:00h -16:00h локално време, слободно време за шопинг во Икеа.
  - Од 16:00h-18:00 h локално време, слободно време за шопинг во Космос.
  - Во 18:00h локално време поаѓање за Македонија. Попатна пауза за посета на Free Shop - 30минути. Пристигнување во Скопје околу 22:00часот.
  Цена: 800 денари

  Цената вклучува:
  - Превоз со високотуристички автобус,
  - Пратител на програмата


  Цената не вклучува:
  * Патничко осигурување   

  КЛИКНЕТЕ ТУКА ДА ПРЕЗЕМЕТЕ ПОНУДА