Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотели

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна

  HOTEL MAEVA 1*

  €349,00
  Во строг центар на Лорет Де Мар на сама плажа и главното шеталиште

  HOTEL GOLDEN SAND 3*

  €349,00

  HOTEL BLUE SEA MONTEVISTA 3*

  €369,00
  350 м. од плажа

  HOTEL SUN BEACH 3*

  €363,00

  HOTEL SELVA MAR 4*

  €410,00

  FORTUNA 3*

  €349,00
  Во автобускиот аранжман, предвидено е сместување според фортуна програмата: Сместување според однапред определена категорија на хотел. Имињата на хотелите се определуваат од страна на шпанската агенција пред поаѓањето и за истите организаторот нема влијаније. Организаторот ја гарантира категоризацијата на хотелот во рамките на овој програм. Послужувањето на храната во сите хотели е на база на шветска маса.

  FORTUNA 4*

  €379,00
  Во автобускиот аранжман, предвидено е сместување според фортуна програмата: Сместување според однапред определена категорија на хотел. Имињата на хотелите се определуваат од страна на шпанската агенција пред поаѓањето и за истите организаторот нема влијаније. Организаторот ја гарантира категоризацијата на хотелот во рамките на овој програм. Послужувањето на храната во сите хотели е на база на шветска маса.