Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА ” ПАСКАЛИС” - Скијатос

  €109,00
  На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров – Скијатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море. Заедно со островите Хвар, Елба и Корзика припаѓа во групата на најзелените и најшумовитите острови во Европа. Островот – Скиатос има површина од 50 км2 и преку 50 плажи со резлична тематика. Плажи со деноноќни забави- Бананарама, плажи за ормор и релаксација-Агиа Елени, Мистик, диви плажи на северниот дел од островот-Мандраки... Градот Скиатос со својот модерен стил и многубројните ресторани, бутици, кафетерии и дискотеки, како и туристи од цела Европа, ќе ве опушти и ќе ги задоволи сите ваши потреби.

  Ж 

  ВилаПАСКАЛИС“ лоцирана во Трулос на оддалеченост 7 минути од плажата Трулос.Извонредна местоположба со фасцинантен поглед кон морскатра шир.
  Плажата Трулос е преубава плажа со ситен песок и постепено задлабочување , тиркизна боја на водата ,лежалки ,таверни .... во непосредна близина има Супермаркет.

  ЦЕНОВНИК ПО ЛИЦЕ (НОЌЕВАЊА СО ПРЕВОЗ)

  ЦЕНИ ЗА 7, НОЌИ,АВТОБУС, ТРАНСФЕР(ПРИСТАНИШТЕ-ВИЛА ПРИСТАНИШТЕ),ПРЕТСТАВНИК НА ОСТРОВОТ

  Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден

   

  ПЕРИОД

   

  МАЈ

   

  Ј У Н И

   

  Ј У Л И

   

   

   

  А В Г У С Т

   

   

  СЕПТЕМВРИ

   

   

  29

   

  05

   

  12

   

  19

   

  26

   

  03

   

  10

   

  17

   

  24

   

  31

   

  07

   

  14

   

  21

   

  28

   

  04

   

  11

   

  18

   

  НОЌЕВАЊА

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  Студио
  1/2
  1/3+1

  109

  119

  129

  149

  179

  199

  219

  249

  249

  249

  249

  249

  219

  199

  159

  139

  109

   

  3,4 лице

  89

  99

  109

  129

  149

  169

  179

  189

  189

  189

  189

  189

  179

  169

  139

  119

  89

  1 и2дете до12год

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

   

  ОПИС НА СОБИТЕ

  Студио бр.1
   

  СТУДИО БР.1  (1/3)+1

  Студиото се наоѓа на први кат ,има три поединечни кревети.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.4
   

  СТУДИО БР.4  (1/3)+1

  Студиото се наоѓа на први кат ,има три поединечни кревети.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.6
   

  СТУДИО БР.6  (1/2)

  Студиото се наоѓа на први кат ,има еден дупол кревет.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта.Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.7
   

  СТУДИО БР.7  (1/3)+1

  Студиото се наоѓа на први кат ,има еден дупол кревет и еден поединечен.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување.Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.9
   

  СТУДИО БР.9  (1/2)+1

  Студиото се наоѓа на приземје ,има еден дупол кревет и еден поединечен.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.10
   

  СТУДИО БР.10  (1/2)+1

  Студиото се наоѓа на приземје ,има еден дупол кревет и еден поединечен.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатилo

   
   

  Ж 

  ВилаПАСКАЛИС“ лоцирана во Трулос на оддалеченост 7 минути од плажата Трулос.Извонредна местоположба со фасцинантен поглед кон морскатра шир.
  Плажата Трулос е преубава плажа со ситен песок и постепено задлабочување , тиркизна боја на водата ,лежалки ,таверни .... во непосредна близина има Супермаркет.

  ЦЕНОВНИК ПО ЛИЦЕ (НОЌЕВАЊА СО ПРЕВОЗ)

  ЦЕНИ ЗА 7, НОЌИ,АВТОБУС, ТРАНСФЕР(ПРИСТАНИШТЕ-ВИЛА ПРИСТАНИШТЕ),ПРЕТСТАВНИК НА ОСТРОВОТ

  Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден

   

  ПЕРИОД

   

  МАЈ

   

  Ј У Н И

   

  Ј У Л И

   

   

   

  А В Г У С Т

   

   

  СЕПТЕМВРИ

   

   

  29

   

  05

   

  12

   

  19

   

  26

   

  03

   

  10

   

  17

   

  24

   

  31

   

  07

   

  14

   

  21

   

  28

   

  04

   

  11

   

  18

   

  НОЌЕВАЊА

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  Студио
  1/2
  1/3+1

  109

  119

  129

  149

  179

  199

  219

  249

  249

  249

  249

  249

  219

  199

  159

  139

  109

   

  3,4 лице

  89

  99

  109

  129

  149

  169

  179

  189

  189

  189

  189

  189

  179

  169

  139

  119

  89

  1 и2дете до12год

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

  69

   

  ОПИС НА СОБИТЕ

  Студио бр.1
   

  СТУДИО БР.1  (1/3)+1

  Студиото се наоѓа на први кат ,има три поединечни кревети.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.4
   

  СТУДИО БР.4  (1/3)+1

  Студиото се наоѓа на први кат ,има три поединечни кревети.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.6
   

  СТУДИО БР.6  (1/2)

  Студиото се наоѓа на први кат ,има еден дупол кревет.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта.Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.7
   

  СТУДИО БР.7  (1/3)+1

  Студиото се наоѓа на први кат ,има еден дупол кревет и еден поединечен.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување.Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.9
   

  СТУДИО БР.9  (1/2)+1

  Студиото се наоѓа на приземје ,има еден дупол кревет и еден поединечен.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатило и WC.

   
   
  Студио бр.10
   

  СТУДИО БР.10  (1/2)+1

  Студиото се наоѓа на приземје ,има еден дупол кревет и еден поединечен.Во склоп на собата има кујна комплетно опремена со кујнски инвентар,решо со две ринли,аспиратор,фрижидер, во истатa соба има клима уред и плакар за алишта. Има можност да се додаде дополнителен кревет на расклопување. Од собата се излегува на тераса со фасцинантен поглед на море. Студиото располага со комотно купатилo