Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ВИЛА ” ПАСКАЛИС” - Скијатос

  €59,00
  На само 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект се стигнува до прекрасниот остров – Скијатос. Припаѓа во групата на Северни Споради, изобилува со борова шума, пространи плажи со ситен песок и кристално чисто море. Заедно со островите Хвар, Елба и Корзика припаѓа во групата на најзелените и најшумовитите острови во Европа. Островот – Скиатос има површина од 50 км2 и преку 50 плажи со резлична тематика. Градот Скиатос со својот модерен стил и многубројните ресторани, бутици, кафетерии и дискотеки, како и туристи од цела Европа, ќе ве опушти и ќе ги задоволи сите ваши потреби. Вила “ПАСКАЛИС“ лоцирана во Трулосна оддалеченост 7 минути одпрекраснатаплажа Трулос.Извонредна местоположба со фасцинантен поглед кон морскиот хоризонт неограничувајќи го вашиот поглед и мисла. Плажата Трулос е преубава плажа со ситен песок и постепено задлабочување , тиркизна боја на водата ,лежалки ,таверни …. во непосредна близина има Супермаркет.

   

  ЦЕНИ ЗА 7, НОЌИ,АВТОБУС, ТРАНСФЕР(ПРИСТАНИШТЕ-ВИЛА ПРИСТАНИШТЕ),ПРЕТСТАВНИК НА ОСТРОВОТ

  Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден

   

   

  Во цената е вклучено:

  • Цените се однесуваат на пакет аранжман по лице за 7 ноќевања со вклучен:

  *автобуски превоз, трансфер пристаниште-вила-пристаниште, за минимум 2 лица;

  *трето,четврто , лице плаќаат според табелата;

  *1 и 2  (прво и второ) дете до 12 години  плаќаат според табелата;
  * дете до 02 години бесплатно (без седиште);

  • Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден;
  • Цените се изразени во ЕУР, плаќањето е исклучиво во денарска противвредност по курс 62ден.
  • Само автобуски превоз Скопје –Волос-Скопје 50 еур за возрасни, 40 еур за деца до 12 год.- повратна автобуска карта;
  • Само автобуски превоз  45 еур за возрасни, 35 еур за деца до 12 год. – еден правец;
  • За користење на аранжман со сопствен превоз се одбива 45 еур за прво и второ лице, за 3 и 4 лице по  25 еур,за деца до 12 години не се одбива;

  Напомена:

  • Oбезбедено е трансфер од пристаниште-вила-пристаниште на денот на пристигнување и заминување
  • Во случај на промена на часот на поаѓање/враќање од страна на  бродската компанија,  агенцијата го задржува правото за промена на часот на поаѓање/враќање во согласност со промените на бродската компанија.

  Во цената не е вклучено:

  • БРОДСКА КАРТА ВОЛОС-СКИЈАТОС – ВОЛОС =30€ (за возрасен и за деца) се плаќа во автобус;
  • клима уред доколку се користи 7€од ноќ / се плаќа во вилата;
  • туристичка такса 0,5 € од ноќ се плаќа во агенција

   

  ЦЕНИ ЗА 7, НОЌИ,АВТОБУС, ТРАНСФЕР(ПРИСТАНИШТЕ-ВИЛА ПРИСТАНИШТЕ),ПРЕТСТАВНИК НА ОСТРОВОТ

  Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден

   

   

  Во цената е вклучено:

  • Цените се однесуваат на пакет аранжман по лице за 7 ноќевања со вклучен:

  *автобуски превоз, трансфер пристаниште-вила-пристаниште, за минимум 2 лица;

  *трето,четврто , лице плаќаат според табелата;

  *1 и 2  (прво и второ) дете до 12 години  плаќаат според табелата;
  * дете до 02 години бесплатно (без седиште);

  • Термините објавени во табелата се однесуваат на ден на поаѓање, влез во објектите е следниот ден;
  • Цените се изразени во ЕУР, плаќањето е исклучиво во денарска противвредност по курс 62ден.
  • Само автобуски превоз Скопје –Волос-Скопје 50 еур за возрасни, 40 еур за деца до 12 год.- повратна автобуска карта;
  • Само автобуски превоз  45 еур за возрасни, 35 еур за деца до 12 год. – еден правец;
  • За користење на аранжман со сопствен превоз се одбива 45 еур за прво и второ лице, за 3 и 4 лице по  25 еур,за деца до 12 години не се одбива;

  Напомена:

  • Oбезбедено е трансфер од пристаниште-вила-пристаниште на денот на пристигнување и заминување
  • Во случај на промена на часот на поаѓање/враќање од страна на  бродската компанија,  агенцијата го задржува правото за промена на часот на поаѓање/враќање во согласност со промените на бродската компанија.

  Во цената не е вклучено:

  • БРОДСКА КАРТА ВОЛОС-СКИЈАТОС – ВОЛОС =30€ (за возрасен и за деца) се плаќа во автобус;
  • клима уред доколку се користи 7€од ноќ / се плаќа во вилата;
  • туристичка такса 0,5 € од ноќ се плаќа во агенција