Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Апартман „Оги” – Неа Каликратиа

  €48,00
  Координати: 40.312165,23.062067 Апартман Оги е лоциран во вила во Неа Каликратиа со голем двор со лежалки на тревникот. Од плажа е оддалечен 300 м. Апартманот се состои од кујна со трпезарија, купатило, клима, ТВ. Апартманот има една спални соби со дупли кревет и со еден единечен кревет, во конфорното претсобје има една фотеља на спуштање со димензии 88*90. Апартманот има сопствена тераса. Максимум капацитет 4 лица.

  ЦЕНИТЕ во табелата се однесуваат за наем на апартман  на ден  /  без превоз 

   Минимум престој 3 ноќевања

   

  Сместување

  Апп Оги

  Период

  Наем на ден 

  1/4 Дуплекс АПП

  01-31Мај

  Наем на ден 

  48 €

  01-20 Јуни

  Наем на ден 

  62 €

  21-30 Јуни

  Наем на ден 

  75 €

  01-10 Јули

  Наем на ден 

  95 €

  11 Јули – 20 Август

  Наем на ден 

  115 €

  21-31 Август

  Наем на ден 

  95 €

  01-30 Септември

  Наем на ден 

  75 €

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  ЦЕНИТЕ во табелата се однесуваат за наем на апартман  на ден  /  без превоз 

   Минимум престој 3 ноќевања

   

  Сместување

  Апп Оги

  Период

  Наем на ден 

  1/4 Дуплекс АПП

  01-31Мај

  Наем на ден 

  48 €

  01-20 Јуни

  Наем на ден 

  62 €

  21-30 Јуни

  Наем на ден 

  75 €

  01-10 Јули

  Наем на ден 

  95 €

  11 Јули – 20 Август

  Наем на ден 

  115 €

  21-31 Август

  Наем на ден 

  95 €

  01-30 Септември

  Наем на ден 

  75 €