Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Будимпешта 2НП 11ти и 23ти ОКТОМВРИ

  €99,00

   Термин 07 Октомври

   Термин 20 Октомври

   

  1 ден  СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА
  Состанок  на групата на паркингот на спртската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Поаѓање за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење.

  2 ден   БУДИМПЕШТА
  Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Панорамско разгледување на градот со стручен локален водич: Споменикот на Милениумот, Операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, Парламентот, црквата "Св. Стефан", мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата, црквата "Св. Матејас", Рибарската тврдина...  Слободно време за индивидуални прошетки и ручек. Сместување во хотел...  Ноќевање.

  3 ден   БУДИМПЕШТА  - ВИЕНА – ПАНДОРФ  АУТЛЕТ

  Појадок. Препорачуваме  посета на Виена, панорамско разгледување на градот: Рингот, Парламентот, Виенската Опера, градското Собрание, Палатата Хофбург, Катедралата Св.Стефан. Слободно време за прошетки низ стариот дел на градот. Во попладневните часови посета на шопинг центарот во Пандорф. Враќање во Будимпешта.

  4 ден    БУДИМПЕШТА –СЕНТ АНДРЕА - СКОПЈЕ

   Појадок. По појадокот одјавување од хотел.  Препорачуваме  посета на живописното гратче Сент Андреа, во близината на Будимпешта, во кое се негуваат старата архитектура и народни ракотворби, богато со голем  број винотеки, рибни ресторани, музеи, галерии и цркви. Враќање во Будимпешта. Слободно попладне. Вечерта, предлагаме крстарење со брод по Дунав.

  Поаѓање за Македонија во вечерните часови. Ноќно и денско возење со попатни паузи за одмор и царински формалности.

  5 ден  СКОПЈЕ 

  Пристигнување во Скопје во пладневните  часови ..

   

  НАПОМЕНА За термин 20 Октомври, излетот за Ст. Андреа  ќе биде организиран на 22 Окт, а Виена на 23 Окт

   

  ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 20 СЕПТЕМВРИ: 99/6.140 ден

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 109 / 6.760 ден

   

   ЦЕНАТА  ВКЛУЧУВА:

  Превоз со модерен туристички автобус .

  Сместување во Будимпешта во Хотел 3* на база 2 ноќевања со појадок

   Организација на аранжманот

  Лиценциран туристички придружник на патувањето

   

   ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

   - Разглед на Будимпешта со локален водич (10 )

    - Крстарење по Дунав (15 )

    - Излет Виена и шопинг центар Пандорф (35 )

    - Посета на Сент Андреа (10 )

    - Влезници за музеите и културно - историските споменици

     - Задолжително  патничко осигурување 155ден

     - Доплата за еднокреветна соба 1.860 ден

   НАПОМЕНИ:

  • * За реализација на ова патување, потребен е минимум од 45 патници.
  • * Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
  • * За резервација на аранжманот потребна е аконтација од 30%, целосна уплата најдоцна 10 дена пред поаѓање
  • * За уплати на “early booking” потребна е целосна уплата
  • * Попустите не се комбинираат
  • * Останатите услови на патување важат според годишниот програм на НЕХАР ТРАВЕЛ
  • * Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најмногу 5 дена пред поаѓање.

   

  *Можност за плаќање на 6 рати без камата*

  ,        T.A НЕХАР TРАВЕЛ, ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.52  Tel: 02/3 13 10 45 Моб: 071/380724

  e-mail: info@nehartravel.com.mk, www.nehartravel.com.mk

   Термин 07 Октомври

   Термин 20 Октомври

   

  1 ден  СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА
  Состанок  на групата на паркингот на спртската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Поаѓање за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење.

  2 ден   БУДИМПЕШТА
  Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Панорамско разгледување на градот со стручен локален водич: Споменикот на Милениумот, Операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, Парламентот, црквата "Св. Стефан", мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата, црквата "Св. Матејас", Рибарската тврдина...  Слободно време за индивидуални прошетки и ручек. Сместување во хотел...  Ноќевање.

  3 ден   БУДИМПЕШТА  - ВИЕНА – ПАНДОРФ  АУТЛЕТ

  Појадок. Препорачуваме  посета на Виена, панорамско разгледување на градот: Рингот, Парламентот, Виенската Опера, градското Собрание, Палатата Хофбург, Катедралата Св.Стефан. Слободно време за прошетки низ стариот дел на градот. Во попладневните часови посета на шопинг центарот во Пандорф. Враќање во Будимпешта.

  4 ден    БУДИМПЕШТА –СЕНТ АНДРЕА - СКОПЈЕ

   Појадок. По појадокот одјавување од хотел.  Препорачуваме  посета на живописното гратче Сент Андреа, во близината на Будимпешта, во кое се негуваат старата архитектура и народни ракотворби, богато со голем  број винотеки, рибни ресторани, музеи, галерии и цркви. Враќање во Будимпешта. Слободно попладне. Вечерта, предлагаме крстарење со брод по Дунав.

  Поаѓање за Македонија во вечерните часови. Ноќно и денско возење со попатни паузи за одмор и царински формалности.

  5 ден  СКОПЈЕ 

  Пристигнување во Скопје во пладневните  часови ..

   

  НАПОМЕНА За термин 20 Октомври, излетот за Ст. Андреа  ќе биде организиран на 22 Окт, а Виена на 23 Окт

   

  ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 20 СЕПТЕМВРИ: 99/6.140 ден

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 109 / 6.760 ден

   

   ЦЕНАТА  ВКЛУЧУВА:

  Превоз со модерен туристички автобус .

  Сместување во Будимпешта во Хотел 3* на база 2 ноќевања со појадок

   Организација на аранжманот

  Лиценциран туристички придружник на патувањето

   

   ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

   - Разглед на Будимпешта со локален водич (10 )

    - Крстарење по Дунав (15 )

    - Излет Виена и шопинг центар Пандорф (35 )

    - Посета на Сент Андреа (10 )

    - Влезници за музеите и културно - историските споменици

     - Задолжително  патничко осигурување 155ден

     - Доплата за еднокреветна соба 1.860 ден

   НАПОМЕНИ:

  • * За реализација на ова патување, потребен е минимум од 45 патници.
  • * Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
  • * За резервација на аранжманот потребна е аконтација од 30%, целосна уплата најдоцна 10 дена пред поаѓање
  • * За уплати на “early booking” потребна е целосна уплата
  • * Попустите не се комбинираат
  • * Останатите услови на патување важат според годишниот програм на НЕХАР ТРАВЕЛ
  • * Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најмногу 5 дена пред поаѓање.

   

  *Можност за плаќање на 6 рати без камата*

  ,        T.A НЕХАР TРАВЕЛ, ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.52  Tel: 02/3 13 10 45 Моб: 071/380724

  e-mail: info@nehartravel.com.mk, www.nehartravel.com.mk