Дестинации

Патувања

Дестинации

Подршка

Хотел Алпина

Во средината на прекрасен пејзаж во Маврово, "Алпина" е најудобен 4 * хотел изграден во планински стил, според сите современи стандарди.

Повеќе

Превоз

Нехар травел располага со сопствени високо туристички автобуси врвни во својата класа, најсовремено опремени за долги но релаксирани патувања низ Европа со максимално удобни седишта, аудио-видео опрема, DVD.