Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Будимпешта 3НП 11ти и 23ти ОКТОМВРИ

  €119,00

  Термин 06 Октомври

  Термин 19 Октомври

   

   1 ден   СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА
  Состанок  на групата на паркингот на спортската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење.

   2 ден   БУДИМПЕШТА
  Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Предлагаме панорамско разгледување на градот со локален водич: Споменикот на Милениумот, Операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, Парламентот, црквата "Св. Стефан", мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата, црквата "Св. Матејас", Рибарската тврдина... слободно време за индивидуални прошетки. Сместување во хотел. Ноќевање.

  3 ден БУДИМПЕШТА  - СЕНТ АНДРЕА

  Појадок. По појадокот препорачуваме посета на живописното гратче Сент Андреа, во близината на Будимпешта, во кое се негуваат старата архитектура и народни ракотворби, богато со голем  број винотеки, рибни ресторани, музеи, галерии и цркви. Враќање во Будимпешта. Слободно попладне. Вечерта, предлагаме крстарење со брод по Дунав. Враќање во хотел. Ноќевање

  4 ден  БУДИМПЕШТА – ВИЕНА - ПАНДОРФ

  Појадок.Препорачуваме посета на Виена, панорамско разгледување на градот: Рингот, Парламентот, Виенската Опера, градското Собрание, Палатата Хофбург, Катедралата Св.Стефан. Слободно време за прошетки низ стариот дел на градот. Враќање во Будимпешта со попатна посета на шопинг центарот  Пандорф. Враќање во Будимпешта. Ноќевање.

  5 ден   БУДИМПЕШТА
  Појадок. Одјавување од хотелот. Слободно претпладне за индивидуални прошетки низ Будимпешта.

  Поаѓање за Скопје во поппладневните часови. Се патува преку Србија со попатни паузи за одмор.

  6 ден  СКОПЈЕ  

  Пристигнување во Скопје во раните утрински  часови .

   

  НАПОМЕНА За термин 19 Октомври, излетот за Ст. Андреа  ќе биде организиран на 22 Окт, а Виена на 21 Окт

   

  ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 20 СЕПТЕМВРИ: 119€ 

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 129 

   

   ЦЕНАТА  ВКЛУЧУВА:

  -Превоз со модерен туристички автобус .

  -Сместување во Будимпешта во Хотел 3* на база 3 ноќевања со појадок

  - Организација на аранжманот

  - лиценциран туристички придружник на патувањето

   

   ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  -Разгледување на Будимпешта со локален водич (10 )

  - Крстарење со брод по Дунав  (15  )

  - Излет Виена и шопинг центар Пандорф (35 )

  - Посета на Сент Андреа (10 )

  - Влезници за музеите

  - Задолжително патничко осигурување 185денари

  -Доплата за еднокреветна соба  2.780 денари

   

  НАПОМЕНИ:

  • * За реализација на ова патување, потребен е минимум од 45 патници.
  • * Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
  • * За резервација на аранжманот потребна е аконтација од 30%, целосна уплата најдоцна 10 дена пред поаѓање
  • * За уплати на “early booking” потребна е уплата до 30% до сумата на аранжманот
  • * Попустите не се комбинираат
  • * Останатите услови на патување важат според годишниот програм на НЕХАР ТРАВЕЛ
  • * Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најмалку 5 дена пред поаѓање.

  *Можност за плаќање на 6 рати без камата*

  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­

   

  T.A НЕХАР TРАВЕЛ, ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.52  Tel: 02/3 13 10 45 Моб: 071/380724

  e-mail: info@nehartravel.com.mk, www.nehartravel.com.mk

   

  Термин 06 Октомври

  Термин 19 Октомври

   

   1 ден   СКОПЈЕ - БУДИМПЕШТА
  Состанок  на групата на паркингот на спортската сала Борис Трајковски во 16.00 часот. Тргнување за Будимпешта во 16.30 часот. Се патува преку Србија со куси попатни паузи. Ноќно возење.

   2 ден   БУДИМПЕШТА
  Пристигнување во Будимпешта во утринските часови. Предлагаме панорамско разгледување на градот со локален водич: Споменикот на Милениумот, Операта, улиците Ваци, Андраши, Ракочи, Парламентот, црквата "Св. Стефан", мостовите на Дунав, Будим, Цитаделата, Кралската палата, црквата "Св. Матејас", Рибарската тврдина... слободно време за индивидуални прошетки. Сместување во хотел. Ноќевање.

  3 ден БУДИМПЕШТА  - СЕНТ АНДРЕА

  Појадок. По појадокот препорачуваме посета на живописното гратче Сент Андреа, во близината на Будимпешта, во кое се негуваат старата архитектура и народни ракотворби, богато со голем  број винотеки, рибни ресторани, музеи, галерии и цркви. Враќање во Будимпешта. Слободно попладне. Вечерта, предлагаме крстарење со брод по Дунав. Враќање во хотел. Ноќевање

  4 ден  БУДИМПЕШТА – ВИЕНА - ПАНДОРФ

  Појадок.Препорачуваме посета на Виена, панорамско разгледување на градот: Рингот, Парламентот, Виенската Опера, градското Собрание, Палатата Хофбург, Катедралата Св.Стефан. Слободно време за прошетки низ стариот дел на градот. Враќање во Будимпешта со попатна посета на шопинг центарот  Пандорф. Враќање во Будимпешта. Ноќевање.

  5 ден   БУДИМПЕШТА
  Појадок. Одјавување од хотелот. Слободно претпладне за индивидуални прошетки низ Будимпешта.

  Поаѓање за Скопје во поппладневните часови. Се патува преку Србија со попатни паузи за одмор.

  6 ден  СКОПЈЕ  

  Пристигнување во Скопје во раните утрински  часови .

   

  НАПОМЕНА За термин 19 Октомври, излетот за Ст. Андреа  ќе биде организиран на 22 Окт, а Виена на 21 Окт

   

  ЦЕНА ЗА УПЛАТА ДО 20 СЕПТЕМВРИ: 119€ 

  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 129 

   

   ЦЕНАТА  ВКЛУЧУВА:

  -Превоз со модерен туристички автобус .

  -Сместување во Будимпешта во Хотел 3* на база 3 ноќевања со појадок

  - Организација на аранжманот

  - лиценциран туристички придружник на патувањето

   

   ЦЕНАТА НЕ ВКЛУЧУВА:

  -Разгледување на Будимпешта со локален водич (10 )

  - Крстарење со брод по Дунав  (15  )

  - Излет Виена и шопинг центар Пандорф (35 )

  - Посета на Сент Андреа (10 )

  - Влезници за музеите

  - Задолжително патничко осигурување 185денари

  -Доплата за еднокреветна соба  2.780 денари

   

  НАПОМЕНИ:

  • * За реализација на ова патување, потребен е минимум од 45 патници.
  • * Плаќањето се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1 евро = 62 денари
  • * За резервација на аранжманот потребна е аконтација од 30%, целосна уплата најдоцна 10 дена пред поаѓање
  • * За уплати на “early booking” потребна е уплата до 30% до сумата на аранжманот
  • * Попустите не се комбинираат
  • * Останатите услови на патување важат според годишниот програм на НЕХАР ТРАВЕЛ
  • * Агенцијата го задржува правото за отказ на аранжманот најмалку 5 дена пред поаѓање.

  *Можност за плаќање на 6 рати без камата*

  ­­­­­­­­­­­­­­­­­­

   

  T.A НЕХАР TРАВЕЛ, ул. Мито Хаџи Василев Јасмин бр.52  Tel: 02/3 13 10 45 Моб: 071/380724

  e-mail: info@nehartravel.com.mk, www.nehartravel.com.mk