Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  ЈАТ АПАРТМАНИ, центар

  €254,00
  Копаоник е најголем планински масив и најпознат туристички и скијачки центар во Србија. Поради своите природни убавини е прогласен за Национален парк. Највисок врв е Pancicev vrh, 2017 м.. Скијашките терени се наоѓаат на висина од 1650 м – 2017 м. Снегот вообичаено доаѓа на крај на Ноември и трае до Мај. Снег има просечно 159 дена годишно.

  JAT Aparmets – Kopaonik

  Цените се дадени по Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

  Тип на соби

  Бр на лица

  28.11 05.12

  05.12 12.12

  12.12 26.12

  26.12 23.01

  23.01 30.01

  30.01 06.02

  06.02 20.02

  20.02 27.02

  27.02 13.03

  13.03 10.04

  Бр на ноќи

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

   

  Акција

  10% попуст пресметан во цената

   

   

   

   

   

   

   

  10% попуст пресметан во цената

  10% попуст пресметан во цената

  0+1 / А

  2

  254

  340

  376

  568

  440

  461

  540

  461

  317

  306

  2+0 / В

  2

  277

  357

  444

  616

  481

  504

  586

  504

  345

  312

  1+1 / С

  3

  284

  389

  485

  664

  497

  521

  631

  521

  392

  327

  2+1 / D

  4

  306

  464

  533

  703

  605

  634

  668

  634

  458

  412

  3+1 / E

  5

  484

  489

  746

  1.090

  680

  680

  1.036

  680

  495

  469

  4+1 / 2+2 F

  6

  462

  553

  829

  1.204

  780

  817

  1.143

  817

  582

  547

   

  Во цената е вклучено:
  - Наем на Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

  Во цената не е вклучено:
  - Туристичка такса и хотелско осигурување 1€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години само осигурување 0,20€ по лице на ден.
  - Појадок и Вечера 18,5€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)
  - Појадок,Ручек и Вечера 26€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)

  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично

  JAT Aparmets – Kopaonik

  Цените се дадени по Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

  Тип на соби

  Бр на лица

  28.11 05.12

  05.12 12.12

  12.12 26.12

  26.12 23.01

  23.01 30.01

  30.01 06.02

  06.02 20.02

  20.02 27.02

  27.02 13.03

  13.03 10.04

  Бр на ноќи

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

   

  Акција

  10% попуст пресметан во цената

   

   

   

   

   

   

   

  10% попуст пресметан во цената

  10% попуст пресметан во цената

  0+1 / А

  2

  254

  340

  376

  568

  440

  461

  540

  461

  317

  306

  2+0 / В

  2

  277

  357

  444

  616

  481

  504

  586

  504

  345

  312

  1+1 / С

  3

  284

  389

  485

  664

  497

  521

  631

  521

  392

  327

  2+1 / D

  4

  306

  464

  533

  703

  605

  634

  668

  634

  458

  412

  3+1 / E

  5

  484

  489

  746

  1.090

  680

  680

  1.036

  680

  495

  469

  4+1 / 2+2 F

  6

  462

  553

  829

  1.204

  780

  817

  1.143

  817

  582

  547

   

  Во цената е вклучено:
  - Наем на Студио / Апартман за 7 ноќи на база НАЕМ

  Во цената не е вклучено:
  - Туристичка такса и хотелско осигурување 1€ по лице на ден; Деца до 7-15 години 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години само осигурување 0,20€ по лице на ден.
  - Појадок и Вечера 18,5€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)
  - Појадок,Ручек и Вечера 26€ по лице на ден (деца 2-10 години 50% попуст)