Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотел СРЕБРНА ЛИСИЦА 3*. стаза Мало езеро

  €24,00
  Копаоник е најголем планински масив и најпознат туристички и скијачки центар во Србија. Поради своите природни убавини е прогласен за Национален парк. Највисок врв е Pancicev vrh, 2017 м.. Скијашките терени се наоѓаат на висина од 1650 м – 2017 м. Снегот вообичаено доаѓа на крај на Ноември и трае до Мај. Снег има просечно 159 дена годишно.

  Srebrna Lisica 3*- Kopaonik
  https://www.srebrnalisica.com/

  Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база Појадок и Вечера

  Тип на Сместување

  Мах лица

  01.12

  23.12

  23.12-30.12

  30.12-02.01

  02.01-23.01

  23.01-06.03

  06.03-13.03

  13.03-20.03

  20.03-01.04

  Мин.Престој

  7

  7

  3

  7

  7

  7

  7

  7

  2+0 Соба

  2

   

   

   

  180€

  311

  229

  535

  349

  311

  271

   

   

   

  213€

  0+1 / 2+0

  Family Room

  2

  473

  297

  693

  522

  425

  324

  1+1 Family Room

  3

  332

  197

  460

  364

  332

  249

  2+1 Family Room

  4-6

  287

  179

  392

  324

  287

  233

   

  Цена по лице на ден на база Појадок и Вечера

  Тип на Сместување

  Мах лица

  01.12 - 23.12

  23.12-30.12

  30.12-23.01

  23.01-13.03

  13.03-20.03

  20.03-01.04

  Мин.Престој

  2

  2

  3

  2

  2

  2

  2+0 Соба

  2

  Нед-Чет

   

  24

  Чет-Нед

   

  28€

  70

  97

  70

  45

  Нед-Чет

   

  28

  Чет-Нед

   

  33

  0+1 / 2+0

  Family Room

  2

  92

  129

  92

  54

  1+1 Family Room

  3

  75

  86

  75

  41

  2+1 Family Room

  4-6

  65

  75

  65

  39

   

  Во цената е вклучено:
  - Појадок и Вечера

  Во цената не е вклучено:
  - Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);
  - Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;

  Услови за деца:
  - Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
  - Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
  - Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;

  Доплати:
  - Доплата за Ручек 6€ по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 3€ по лице на ден;
  - За користење на 5-то легло 40% попуст;
  - За користење на 6-то легло 60% попуст;
  - За користење на Еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

  Политика за откажување:
  - Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
  - Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефондира;
  - Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефондирани;
  - 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
  - 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот;

   

  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично

  Srebrna Lisica 3*- Kopaonik
  https://www.srebrnalisica.com/

  Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база Појадок и Вечера

  Тип на Сместување

  Мах лица

  01.12

  23.12

  23.12-30.12

  30.12-02.01

  02.01-23.01

  23.01-06.03

  06.03-13.03

  13.03-20.03

  20.03-01.04

  Мин.Престој

  7

  7

  3

  7

  7

  7

  7

  7

  2+0 Соба

  2

   

   

   

  180€

  311

  229

  535

  349

  311

  271

   

   

   

  213€

  0+1 / 2+0

  Family Room

  2

  473

  297

  693

  522

  425

  324

  1+1 Family Room

  3

  332

  197

  460

  364

  332

  249

  2+1 Family Room

  4-6

  287

  179

  392

  324

  287

  233

   

  Цена по лице на ден на база Појадок и Вечера

  Тип на Сместување

  Мах лица

  01.12 - 23.12

  23.12-30.12

  30.12-23.01

  23.01-13.03

  13.03-20.03

  20.03-01.04

  Мин.Престој

  2

  2

  3

  2

  2

  2

  2+0 Соба

  2

  Нед-Чет

   

  24

  Чет-Нед

   

  28€

  70

  97

  70

  45

  Нед-Чет

   

  28

  Чет-Нед

   

  33

  0+1 / 2+0

  Family Room

  2

  92

  129

  92

  54

  1+1 Family Room

  3

  75

  86

  75

  41

  2+1 Family Room

  4-6

  65

  75

  65

  39

   

  Во цената е вклучено:
  - Појадок и Вечера

  Во цената не е вклучено:
  - Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);
  - Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;

  Услови за деца:
  - Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
  - Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
  - Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;

  Доплати:
  - Доплата за Ручек 6€ по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 3€ по лице на ден;
  - За користење на 5-то легло 40% попуст;
  - За користење на 6-то легло 60% попуст;
  - За користење на Еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

  Политика за откажување:
  - Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;
  - Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефондира;
  - Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефондирани;
  - 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
  - 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот;