Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  AMMOULIANI HOTEL 3* AMOULIANI

  €45,00

   

   

   

  AMMOULIANI HOTEL 3* AMOULIANI www.hotelammouliani.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  5

  01.05.20-31.05.20

  01.06.20-30.06.20

  01.07.20-31.08.20

  01.09.20-15.09.20

  16.09.20-30.09.20

  SINGLE ROOM

  1Ad

  45

  56

  62

  56

  51

  DOUBLE ROOM

  2Ad

  51

  56

  67

  62

  51

  TRIPLE ROOM

  3Ad

  62

  67

  78

  73

  62

  2Ad+1ch(0-6.99)

  62

  67

  78

  73

  62

  FAMILY ROOM

  4Ad

  90

  101

  124

  112

  101

  4Ad+1ch(0-6.99)

  90

  101

  124

  112

  101

  3Ad+1ch(0-6.99)

  67

  76

  93

  84

  76

  5Ad

  90

  101

  124

  112

  101

  3Ad+2ch(0-6.99)

  67

  76

  93

  84

  76

  QUADRUPLE ROOM

  4Ad

  73

  84

  95

  90

  84

  3Ad+1ch(0-6.99)

  55

  63

  72

  67

  63

  Мин. престој

  1

  1

  3

  1

  1

  Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

   

   

   

   

   

  AMMOULIANI HOTEL 3* AMOULIANI www.hotelammouliani.gr

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  5

  01.05.20-31.05.20

  01.06.20-30.06.20

  01.07.20-31.08.20

  01.09.20-15.09.20

  16.09.20-30.09.20

  SINGLE ROOM

  1Ad

  45

  56

  62

  56

  51

  DOUBLE ROOM

  2Ad

  51

  56

  67

  62

  51

  TRIPLE ROOM

  3Ad

  62

  67

  78

  73

  62

  2Ad+1ch(0-6.99)

  62

  67

  78

  73

  62

  FAMILY ROOM

  4Ad

  90

  101

  124

  112

  101

  4Ad+1ch(0-6.99)

  90

  101

  124

  112

  101

  3Ad+1ch(0-6.99)

  67

  76

  93

  84

  76

  5Ad

  90

  101

  124

  112

  101

  3Ad+2ch(0-6.99)

  67

  76

  93

  84

  76

  QUADRUPLE ROOM

  4Ad

  73

  84

  95

  90

  84

  3Ad+1ch(0-6.99)

  55

  63

  72

  67

  63

  Мин. престој

  1

  1

  3

  1

  1

  Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

   

   

  Ознаки за производ