Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Автобуски превоз

   

  Автобус марка: Setra 417 HDH – Royal class:

  • година на производство 2006
  • број на седишта:54 + 2
  • клима,WC,LCD монитори,DVD, панорамски сончев кров
  • комплетно реновиран внатрешен ентериер (Април 2015)
  • инсталиран лаптоп со можност за power point презентации

  Автобус марка: Bova Futura fhd 14:

  • година на производство:1998
  • прва регистрација:1999г
  • број на седишта:57 + 2
  • мотор:430 кс
  • клима,WC,LCD монитори,DVD
  • сертификат: tempo 100
  • комплетно реновиран внатрешен ентериер
  • вграден ECO 4 систем
  • инсталиран лаптоп со можност за power point презентации