Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  AYIA MARINA SUITES 5* OURANOUPOLIS

  €115,00

  Регуларна понуда од Ayia Marina Suites

   

  AYIA MARINA SUITES 5* OURANOUPOLIS        www.ayiamarinasuites.com

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  2/1/5

  01.04-15.06

  16.06-15.09

  16.09-31.10

  SUITE GARDEN VIEW

  2 Adl

  115

  126

  115

  1 Adl

  115

  126

  115

  SUITE SEA VIEW

  2 Adl

  137

  149

  137

  1 Adl

  137

  149

  137

  3 Adl

  220

  238

  220

  Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

   

  Регуларна понуда од Ayia Marina Suites

   

  AYIA MARINA SUITES 5* OURANOUPOLIS        www.ayiamarinasuites.com

  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

  2/1/5

  01.04-15.06

  16.06-15.09

  16.09-31.10

  SUITE GARDEN VIEW

  2 Adl

  115

  126

  115

  1 Adl

  115

  126

  115

  SUITE SEA VIEW

  2 Adl

  137

  149

  137

  1 Adl

  137

  149

  137

  3 Adl

  220

  238

  220

  Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

  ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

   

  Ознаки за производ