Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL ALEGRIA FENALS MAR 3+*

  €349,00
  Локација: 100м од плажа Феналс, 500м од центар на Лорет
  Опременост на соби: клима, WC, бања, фен, TV сателитска, сеф (екстра), балкон
  Хотелски содржини: ресторан, бар, билијард, базен, Wi-Fi, Идеален за Фамилии
                    
  LJORET DE MAR                 
  MARALEGRIA FENALS MAR 3*SUPУплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  НОЌЕВАЊЕдо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >27.04. 389 389 409 415 519 519 559 559 599 599 599 599 515 495 495 429
    >25.04. 399 399 425 429 529 529 599 599 639 639 639 639 539 519 519 449
  Редовна цена :   419 419 439 459 559 559 619 619 649 649 649 649 559 539 539 459
  3-то ЛИЦЕ >27.04. 349 349 369 369 449 449 499 499 515 515 515 515 449 429 429 385
    >25.04. 359 359 379 379 459 459 519 519 539 539 539 539 469 449 449 399
  Редовна цена :   369 369 399 399 479 479 539 539 549 549 549 549 479 459 459 409
  Прво дете 2-12 г. >27.04. 249 249 369 369 449 449 499 499 515 515 515 515 449 429 429 385
    >25.04. 359 359 379 379 459 459 519 519 539 539 539 539 469 449 449 399
  Редовна цена :   369 369 399 399 479 479 539 539 549 549 549 549 479 459 459 409
  Доплата за 7 ПОЈАДОЦИ Возрасни: 25 е , Деца: 20е 100м. од плажа Single: +290е                                  

   

  Доплати за 7ПОЛУ ПАНСИОНИПОЛНИ ПАНСИОНИСЕ ВКЛУЧЕНО
  29.05-19.06, 28.08.-11.09 Воз. 50 / Деца 35 Воз.75 / Деца 55 Воз.150 / Деца 115-
  26.06.-03.07, 21.08 Воз. 65 / Деца 45 Воз.90 / Деца 65 Воз.220 / Деца 170
  10.07.-14.08 Воз. 75 / Деца 55 Воз.100 / Деца 75 Воз.250 / Деца 200
                    
  LJORET DE MAR                 
  MARALEGRIA FENALS MAR 3*SUPУплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  НОЌЕВАЊЕдо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >27.04. 389 389 409 415 519 519 559 559 599 599 599 599 515 495 495 429
    >25.04. 399 399 425 429 529 529 599 599 639 639 639 639 539 519 519 449
  Редовна цена :   419 419 439 459 559 559 619 619 649 649 649 649 559 539 539 459
  3-то ЛИЦЕ >27.04. 349 349 369 369 449 449 499 499 515 515 515 515 449 429 429 385
    >25.04. 359 359 379 379 459 459 519 519 539 539 539 539 469 449 449 399
  Редовна цена :   369 369 399 399 479 479 539 539 549 549 549 549 479 459 459 409
  Прво дете 2-12 г. >27.04. 249 249 369 369 449 449 499 499 515 515 515 515 449 429 429 385
    >25.04. 359 359 379 379 459 459 519 519 539 539 539 539 469 449 449 399
  Редовна цена :   369 369 399 399 479 479 539 539 549 549 549 549 479 459 459 409
  Доплата за 7 ПОЈАДОЦИ Возрасни: 25 е , Деца: 20е 100м. од плажа Single: +290е                                  

   

  Доплати за 7ПОЛУ ПАНСИОНИПОЛНИ ПАНСИОНИСЕ ВКЛУЧЕНО
  29.05-19.06, 28.08.-11.09 Воз. 50 / Деца 35 Воз.75 / Деца 55 Воз.150 / Деца 115-
  26.06.-03.07, 21.08 Воз. 65 / Деца 45 Воз.90 / Деца 65 Воз.220 / Деца 170
  10.07.-14.08 Воз. 75 / Деца 55 Воз.100 / Деца 75 Воз.250 / Деца 200