Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL MONTANAMAR 3*

  €349,00
  Локација: 800м од плажа,
  Опременост на соби: клима, WC, бања, фен, LCD TV, сателитска, сеф (екстра), балкон
  Хотелски содржини: ресторан, бар, билијард, базен, Wi-Fi
                    
  LJORET DE MAR                 
  MARMONTANAMAR 3 *УплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  НОЌЕВАЊЕдо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >25.04. 349 359 359 409 409 409 449 449 449 449 449 449 415 415 415 359
  Редовна цена : >25.04. 369 389 389 439 439 439 479 479 479 479 479 479 445 445 445 389
  3-то и 4-то. ЛИЦЕ   329 339 339 389 389 389 429 429 429 429 429 429 389 389 389 339
  Редовна цена : >25.04. 349 359 359 409 409 409 439 439 439 439 439 439 409 409 409 359
  Прво дете 2-12 г. >25.04. 245 245 245 319 319 319 335 335 335 335 335 335 245 245 245 245
  Редовна цена :   255 255 255 339 339 339 355 355 355 355 355 355 255 255 255 255
  Второ дете 2-12 г. >25.04. 289 289 289 319 319 319 335 335 335 335 335 335 315 315 315 289
  Редовна цена : >25.04. 299 299 299 339 339 339 355 355 355 355 355 355 329 329 329 299
  Доплата за 7 ПОЈАДОЦИ Возрасни: 25 е , Деца: 15е Single: +220                                  
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНИ Јули , Август. Возрасни: 55е. Деца: 30е.                                  
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНИ Јули , Август. Возрасни: 75е. Деца: 40е. м. од плажа                                  
                    
  LJORET DE MAR                 
  MARMONTANAMAR 3 *УплатаM ЈУНИ    ЈУЛИ   АВГУСТ  СЕПТ 
  НОЌЕВАЊЕдо2951219263101724317142128411
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба >25.04. 349 359 359 409 409 409 449 449 449 449 449 449 415 415 415 359
  Редовна цена : >25.04. 369 389 389 439 439 439 479 479 479 479 479 479 445 445 445 389
  3-то и 4-то. ЛИЦЕ   329 339 339 389 389 389 429 429 429 429 429 429 389 389 389 339
  Редовна цена : >25.04. 349 359 359 409 409 409 439 439 439 439 439 439 409 409 409 359
  Прво дете 2-12 г. >25.04. 245 245 245 319 319 319 335 335 335 335 335 335 245 245 245 245
  Редовна цена :   255 255 255 339 339 339 355 355 355 355 355 355 255 255 255 255
  Второ дете 2-12 г. >25.04. 289 289 289 319 319 319 335 335 335 335 335 335 315 315 315 289
  Редовна цена : >25.04. 299 299 299 339 339 339 355 355 355 355 355 355 329 329 329 299
  Доплата за 7 ПОЈАДОЦИ Возрасни: 25 е , Деца: 15е Single: +220                                  
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНИ Јули , Август. Возрасни: 55е. Деца: 30е.                                  
  Доплата за 7 ПОЛУПАНСИОНИ Јули , Август. Возрасни: 75е. Деца: 40е. м. од плажа                                  
  Ознаки за производ