Close
Понуди
  Filters
  Search

  Вила ЖУПА WELLNESS & SPA, Копаоник

  €52.00
  Копаоник е најголем планински масив и најпознат туристички и скијачки центар во Србија. Поради своите природни убавини е прогласен за Национален парк. Највисок врв е Pancicev vrh, 2017 м.. Скијашките терени се наоѓаат на висина од 1650 м – 2017 м. Снегот вообичаено доаѓа на крај на Ноември и трае до Мај. Снег има просечно 159 дена годишно.

  ŽUPA WELLNESS & SPA 3*+ Копаоник

  Цените се дадени за НАЕМ на Апартман за 7 ноќи

   

   

  09.12

  19.12

  19.12

  26.12

  26.12

  02.01

  02.01

  23.01

  23.01

  30.01

  30.01

  06.02

  06.02

  13.02

  13.02

  20.02

  20.02

  06.03

  06.03

  13.03

  13.03

  20.03

  20.03

  27.03

  27.03
  03.04

  Бр.на ноќи

  Мах лица

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

  Aпп 4

  4

  320

  544

  886

  884

  595

  547

  595

  725

  725

  552

  414

  288

  260

  Aпп 5

  5

  368

  626

  1018

  1017

  684

  630

  684

  833

  833

  635

  476

  331

  299

  Aпп 6

  6

  448

  762

  1.240

  1.238

  833

  766

  833

  1.014

  1.014

  773

  580

  403

  360

  Aпп 7

  7

  493

  838

  1.364

  1.362

  916

  843

  916

  1.116

  1.116

  850

  638

  443

  400

  Акции пресметани во цената

  7=6

  -10%

   

  -10%

  -15%

  -15%

  -15%

  -20%

  7=6

  7=6

  7=5

  7=5

  7=5

  Цените се дадени за наем на Апартман на ден

  Дневен ценовник

  Max.лица

  09.12

  19.12

  19.12

  26.12

  26.12

  02.01

  Нед-Чет

  26.12

  02.01

  Чет-Нед

  02.01

  23.01

  23.01

  30.01

  30.01

  06.02

  06.02

  13.02

  13.02

  20.02

  20.02

  06.03

  06.03

  13.03

  13.03

  20.03

  20.03

  27.03

  27.03
  03.04

  Aпп 4

  4

  53

  86

  109

  150

  140

  100

  92

  100

  130

  121

  92

  69

  58

  52

  Aпп 5

  5

  61

  99

  126

  172

  161

  115

  106

  115

  149

  139

  106

  79

  66

  60

  Aпп 6

  6

  74

  121

  153

  209

  196

  140

  129

  140

  182

  169

  129

  97

  81

  72

  Aпп 7

  7

  82

  133

  168

  230

  216

  154

  142

  154

  200

  186

  142

  106

  89

  80

   

   

  Во цената е вклучено:
  - Цените се дадени НАЕМ на студио / апартман
  - Користење на Ски Гардеробер
  - Wi- Fi

  Во цената НЕ Е вклучено:
  - Полупансион (доплата е задолжителна во период 19.12-20.03) 19€ по лице на ден за возарасни; Деца 2-10 години 9,5€ по лице на ден; Деца до 1,99 години ГРАТИС;
  - Tуристичка такса (задолжително се наплаќа во агенција) 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-6,99 години ГРАТИС;
  - Wellness & Spa центар – внатрешен базен (димензии 9х4,5m), џакузи, сауна, релакс зона (користење на спе центар се доплаќа на лице место);
  - Подземна гаража 8€ на ден по кола (плаќање на лице место – резервација не е дозволена);

   

  Ковид политика:

  Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:

  - Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)

  - Затварање на граници

   

  Напомена:
  - Цените се дадени во ЕУР, плаќање се врши исклучиво во денарска противредност по кур 1€=62 денари.

   

   

  Write your own review
  • Only registered users can write reviews
  • Bad
  • Excellent

  ŽUPA WELLNESS & SPA 3*+ Копаоник

  Цените се дадени за НАЕМ на Апартман за 7 ноќи

   

   

  09.12

  19.12

  19.12

  26.12

  26.12

  02.01

  02.01

  23.01

  23.01

  30.01

  30.01

  06.02

  06.02

  13.02

  13.02

  20.02

  20.02

  06.03

  06.03

  13.03

  13.03

  20.03

  20.03

  27.03

  27.03
  03.04

  Бр.на ноќи

  Мах лица

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

   

  7

  Aпп 4

  4

  320

  544

  886

  884

  595

  547

  595

  725

  725

  552

  414

  288

  260

  Aпп 5

  5

  368

  626

  1018

  1017

  684

  630

  684

  833

  833

  635

  476

  331

  299

  Aпп 6

  6

  448

  762

  1.240

  1.238

  833

  766

  833

  1.014

  1.014

  773

  580

  403

  360

  Aпп 7

  7

  493

  838

  1.364

  1.362

  916

  843

  916

  1.116

  1.116

  850

  638

  443

  400

  Акции пресметани во цената

  7=6

  -10%

   

  -10%

  -15%

  -15%

  -15%

  -20%

  7=6

  7=6

  7=5

  7=5

  7=5

  Цените се дадени за наем на Апартман на ден

  Дневен ценовник

  Max.лица

  09.12

  19.12

  19.12

  26.12

  26.12

  02.01

  Нед-Чет

  26.12

  02.01

  Чет-Нед

  02.01

  23.01

  23.01

  30.01

  30.01

  06.02

  06.02

  13.02

  13.02

  20.02

  20.02

  06.03

  06.03

  13.03

  13.03

  20.03

  20.03

  27.03

  27.03
  03.04

  Aпп 4

  4

  53

  86

  109

  150

  140

  100

  92

  100

  130

  121

  92

  69

  58

  52

  Aпп 5

  5

  61

  99

  126

  172

  161

  115

  106

  115

  149

  139

  106

  79

  66

  60

  Aпп 6

  6

  74

  121

  153

  209

  196

  140

  129

  140

  182

  169

  129

  97

  81

  72

  Aпп 7

  7

  82

  133

  168

  230

  216

  154

  142

  154

  200

  186

  142

  106

  89

  80

   

   

  Во цената е вклучено:
  - Цените се дадени НАЕМ на студио / апартман
  - Користење на Ски Гардеробер
  - Wi- Fi

  Во цената НЕ Е вклучено:
  - Полупансион (доплата е задолжителна во период 19.12-20.03) 19€ по лице на ден за возарасни; Деца 2-10 години 9,5€ по лице на ден; Деца до 1,99 години ГРАТИС;
  - Tуристичка такса (задолжително се наплаќа во агенција) 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години 0,50€ по лице на ден; Деца 0-6,99 години ГРАТИС;
  - Wellness & Spa центар – внатрешен базен (димензии 9х4,5m), џакузи, сауна, релакс зона (користење на спе центар се доплаќа на лице место);
  - Подземна гаража 8€ на ден по кола (плаќање на лице место – резервација не е дозволена);

   

  Ковид политика:

  Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај:

  - Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)

  - Затварање на граници

   

  Напомена:
  - Цените се дадени во ЕУР, плаќање се врши исклучиво во денарска противредност по кур 1€=62 денари.