Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  Вила ЗВОНЧИЦА - центар

  €0,00
  Копаоник е најголем планински масив и најпознат туристички и скијачки центар во Србија. Поради своите природни убавини е прогласен за Национален парк. Највисок врв е Pancicev vrh, 2017 м.. Скијашките терени се наоѓаат на висина од 1650 м – 2017 м. Снегот вообичаено доаѓа на крај на Ноември и трае до Мај. Снег има просечно 159 дена годишно.

                       Вила „ ZVONČICA, центар

      EARLY BOOKING  ПОПУСТ ОД 10% за резервации од 01 Октомври 2020

  ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

  МАКС ЛИЦА

  01.Дек

  20.Дек

  20.Дек

  27.Дек 

  27.Дек

  03.Јан 

  03.Јан

  24.Јан 

  24.Јан

  31.Јан 

  31.Јан

  14.Фев 

  14.Фев

  21.Фев 

  21.Фев

  28.Фев 

  28.Фев.

  07.Март 

  07.Март

  14.Март 

  14.Март

  21.Март 

  21.Март

  04.Април 

          БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

  1

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  1

  1+1 СТУДИО

  2

  46

  407

  570

  509

  570

  570

  509

  509

  458

  509

  407

  46

  АПАРТМАН 1

  4

  66

  661

  844

  661

  742

  814

  661

  661

  661

  661

  559

  61

  АПАРТМАН 2

  6

  71

  692

  865

  712

  763

  865

  712

  712

  712

  692

  610

  71

  АПАРТМАН 3

  8

  92

  692

  915

  763

  814

  915

  763

  763

  763

  712

  661

  81

  VIP АПАРТМАН

  5

  102

  915

  1.221

  1.017

  1.221

  1.221

  1.221

  1.221

  1.221

  1.221

  915

  102

  АПП

  PETAR PAN

  7

  132

  1.017

  1.322

  1.221

  1.322

  1.322

  1.322

  1.322

  1.322

  1.322

  1.119

  132

  ЦЕНИ ПО СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НА НОЌИ. НА БАРАЊЕ ЗА ПОМАЛ БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:                                                                                                                                                                                             

  Наем на Студио/Апартман за наведен број на ноќевања, користење на ски гардероба, бесплатен wi-fi, секојдневно одржување, услиги на рецепција. 

  ВО ЦЕНАТА НЕ  Е ВКЛУЧЕНО:                                                                                                                                                                                    

  - Можност за доплата на Полупансион во хотел Mount (околу 100 м. Аддалечен), накнадна информација за цени.

  - ТУРИСТИЧКА ТАКСА(1еур по лице од ноќ, деца 7 -15 god плаќаат туристичка такса0,5еурпо лице од ноќ. (се плаќа на рецепција);

  - Осигурување по лице ( и за деца) 0,5еур дневно. Деца до 2 години не плаќаат.

   

  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично

                       Вила „ ZVONČICA, центар

      EARLY BOOKING  ПОПУСТ ОД 10% за резервации од 01 Октомври 2020

  ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

  МАКС ЛИЦА

  01.Дек

  20.Дек

  20.Дек

  27.Дек 

  27.Дек

  03.Јан 

  03.Јан

  24.Јан 

  24.Јан

  31.Јан 

  31.Јан

  14.Фев 

  14.Фев

  21.Фев 

  21.Фев

  28.Фев 

  28.Фев.

  07.Март 

  07.Март

  14.Март 

  14.Март

  21.Март 

  21.Март

  04.Април 

          БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

  1

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  7

  1

  1+1 СТУДИО

  2

  46

  407

  570

  509

  570

  570

  509

  509

  458

  509

  407

  46

  АПАРТМАН 1

  4

  66

  661

  844

  661

  742

  814

  661

  661

  661

  661

  559

  61

  АПАРТМАН 2

  6

  71

  692

  865

  712

  763

  865

  712

  712

  712

  692

  610

  71

  АПАРТМАН 3

  8

  92

  692

  915

  763

  814

  915

  763

  763

  763

  712

  661

  81

  VIP АПАРТМАН

  5

  102

  915

  1.221

  1.017

  1.221

  1.221

  1.221

  1.221

  1.221

  1.221

  915

  102

  АПП

  PETAR PAN

  7

  132

  1.017

  1.322

  1.221

  1.322

  1.322

  1.322

  1.322

  1.322

  1.322

  1.119

  132

  ЦЕНИ ПО СТУДИО/АПАРТМАН ЗА НАВЕДЕН БРОЈ НА НОЌИ. НА БАРАЊЕ ЗА ПОМАЛ БРОЈ НА НОЌЕВАЊА

  ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:                                                                                                                                                                                             

  Наем на Студио/Апартман за наведен број на ноќевања, користење на ски гардероба, бесплатен wi-fi, секојдневно одржување, услиги на рецепција. 

  ВО ЦЕНАТА НЕ  Е ВКЛУЧЕНО:                                                                                                                                                                                    

  - Можност за доплата на Полупансион во хотел Mount (околу 100 м. Аддалечен), накнадна информација за цени.

  - ТУРИСТИЧКА ТАКСА(1еур по лице од ноќ, деца 7 -15 god плаќаат туристичка такса0,5еурпо лице од ноќ. (се плаќа на рецепција);

  - Осигурување по лице ( и за деца) 0,5еур дневно. Деца до 2 години не плаќаат.