Close
Понуди
  Filters
  Пребарување

  НЕБЕСКА СТОЛИЦА 2

  €280,00
  Копаоник е најголем планински масив и најпознат туристички и скијачки центар во Србија. Поради своите природни убавини е прогласен за Национален парк. Највисок врв е Pancicev vrh, 2017 м.. Скијашките терени се наоѓаат на висина од 1650 м – 2017 м. Снегот вообичаено доаѓа на крај на Ноември и трае до Мај. Снег има просечно 159 дена годишно.

  NEBESKA STOLICA 2 – Kopaonik

  Цената е дадена за наем на СТУДИО / АПАРТМАН за 7 ноќи
  Доплата за Полупансион е задолжителна во апартмани

  Смена

  Сабота/Сабота

  7 ноќи

   

  Мах лица

  Период

  18.12 25.12

  25.12

  01.01

  01.01

  22.01

  22.01

  29.01

  29.01

  05.02

  05.02

  12.02

  12.02

  19.02

  19.02

  05.03

  05.03

  19.03

  19.03

  02.04

  2+1 Апп

  4

   

  Апартмани

  610

  750

  820

  685

  655

  685

  820

  685

  655

  610

  3+1 Апп

  5

  695

  860

  940

  780

  745

  780

  940

  780

  745

  695

  4+1 Апп

  6

  790

  970

  1,055

  880

  840

  880

  1,055

  880

  840

  790

  5+1 Aпп

  7

  880

  1,080

  1,175

  980

  940

  980

  1,175

  980

  940

  880

  6+1 Aпп

  8

  980

  1,200

  1,310

  1,090

  1,045

  1,090

  1,310

  1,090

  1,045

  980

  Цените се дадени по лице за 7 ноќи на база Полупансион

  Смена

  Сабота/Сабота

  7 ноќи

  Мах лица

  Период

  18.12

  25.12

  25.12

  01.01

  01.01

  22.01

  22.01

  29.01

  29.01

  05.02

  05.02

  12.02

  12.02

  19.02

  19.02 05.03

  05.03

  19.03

  19.03

  02.04

  1/2 Standart

  2

   

  Соби Кула В

  329

  378

  399

  364

  350

  364

  399

  364

  350

  329

  1/2+1, 1/2+2

  3,4

  329

  378

  399

  364

  350

  364

  399

  364

  350

  329

  1/3+1

  4

  294

  343

  364

  329

  315

  329

  364

  329

  315

  294

  1/3+2

  5

  280

  329

  350

  315

  301

  315

  350

  315

  301

  280

  Смена

  Недела/Недела

  7 ноќи

  Мах лица

  Период

  19.12 26.12

  26.12

  02.01

  02.01

  23.01

  23.01

  30.01

  30.01

  06.02

  06.02 13.02

  13.02 20.02

  20.02 06.03

  06.03

  20.03

  20.03

  03.04

  1/2 Superior

  2

   

  Соби Кула А нов блок

  350

  406

  420

  385

  371

  385

  420

  385

  371

  350

  1/2+1, 1/2+2

  3-4

  329

  378

  399

  364

  350

  364

  399

  364

  350

  329

  1/3+1

  4

  294

  343

  364

  329

  315

  329

  364

  329

  315

  294

  1-во лице на дополнително легло

  231€

  2-ро лице на дополнително легло

  189€

   

   

  Во цената е вклучено:
  - Наем на апартман / студио за 7 ноќи (доплата за Полупансион е задолжителна во апартманите)
  - Во соби цените се дадени по лице за 7 ноќи на база Полупансион
  - Ски Гардеробер
  - Wi-FI
  - Детско Катче

  Во цената не е вклучено:
  - Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќаат 0,50€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС; (се плаќа на рецепција)
  - Хотелско осигурување за сите гости 0,60€ по лице на ден (се плаќа на рецепција)
  - Полупансион (за лица сместени во апартмани е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН) 18,5€ по лице на ден за возрасни; Деца 2-9,99 години 9,50€ по лице на ден; Деца до 1,99 години ГРАТИС;

  Услови за деца (сместување во соби):
  - Деца до 1,99 години ГРАТИС
  - Деца 2-,9,99 години на сопствено или дополнително легло добиваат 9€ попуст од цената во табелата;
  - Дете 2-4,99 години во 1/2 соба (на заедничко легло со родители) плаќа само 9€ по лице на ден;
  - Две деца до 9,99 години во соба со 1 дополнително легло ( со родители) плаќаат пшо 50% од цената;

  Напомена:
  - За престој пократок од 7 ноќи, цената се зголемува за +25% на ден (минимум 3 ноќи)
  - За резервација со Еarly Booking потребно е уплата од минимум 50% од вкупната сума при резервација остатокот се доплаќа до 10.12.2021.
  - Цените се дадени по ЕУР, плаќањето се врши во денарска противредност 1€ = 62 Денари.

  Услови за откажување и промена на термин:
  - Промена на резервација се врши со доплата од +10% од цените доколку во мометов има расположливост на места
  - Oтказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма.
  - 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже од денот на правење до 30 дена пред почетокот на аранжманот
  - 20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 29-15 дена пред почетокот на аранжманот
  - 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 14-8 дена пред почетокот на аранжманот
  - 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 7-0 дена пред почетокот на аранжманот
  - Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
  - Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

   

  Ковид политика:
  - Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај
  - Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
  - Затварање на граници

   

   

  Напишете сопствен осврт
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  • Лош
  • Одлично

  NEBESKA STOLICA 2 – Kopaonik

  Цената е дадена за наем на СТУДИО / АПАРТМАН за 7 ноќи
  Доплата за Полупансион е задолжителна во апартмани

  Смена

  Сабота/Сабота

  7 ноќи

   

  Мах лица

  Период

  18.12 25.12

  25.12

  01.01

  01.01

  22.01

  22.01

  29.01

  29.01

  05.02

  05.02

  12.02

  12.02

  19.02

  19.02

  05.03

  05.03

  19.03

  19.03

  02.04

  2+1 Апп

  4

   

  Апартмани

  610

  750

  820

  685

  655

  685

  820

  685

  655

  610

  3+1 Апп

  5

  695

  860

  940

  780

  745

  780

  940

  780

  745

  695

  4+1 Апп

  6

  790

  970

  1,055

  880

  840

  880

  1,055

  880

  840

  790

  5+1 Aпп

  7

  880

  1,080

  1,175

  980

  940

  980

  1,175

  980

  940

  880

  6+1 Aпп

  8

  980

  1,200

  1,310

  1,090

  1,045

  1,090

  1,310

  1,090

  1,045

  980

  Цените се дадени по лице за 7 ноќи на база Полупансион

  Смена

  Сабота/Сабота

  7 ноќи

  Мах лица

  Период

  18.12

  25.12

  25.12

  01.01

  01.01

  22.01

  22.01

  29.01

  29.01

  05.02

  05.02

  12.02

  12.02

  19.02

  19.02 05.03

  05.03

  19.03

  19.03

  02.04

  1/2 Standart

  2

   

  Соби Кула В

  329

  378

  399

  364

  350

  364

  399

  364

  350

  329

  1/2+1, 1/2+2

  3,4

  329

  378

  399

  364

  350

  364

  399

  364

  350

  329

  1/3+1

  4

  294

  343

  364

  329

  315

  329

  364

  329

  315

  294

  1/3+2

  5

  280

  329

  350

  315

  301

  315

  350

  315

  301

  280

  Смена

  Недела/Недела

  7 ноќи

  Мах лица

  Период

  19.12 26.12

  26.12

  02.01

  02.01

  23.01

  23.01

  30.01

  30.01

  06.02

  06.02 13.02

  13.02 20.02

  20.02 06.03

  06.03

  20.03

  20.03

  03.04

  1/2 Superior

  2

   

  Соби Кула А нов блок

  350

  406

  420

  385

  371

  385

  420

  385

  371

  350

  1/2+1, 1/2+2

  3-4

  329

  378

  399

  364

  350

  364

  399

  364

  350

  329

  1/3+1

  4

  294

  343

  364

  329

  315

  329

  364

  329

  315

  294

  1-во лице на дополнително легло

  231€

  2-ро лице на дополнително легло

  189€

   

   

  Во цената е вклучено:
  - Наем на апартман / студио за 7 ноќи (доплата за Полупансион е задолжителна во апартманите)
  - Во соби цените се дадени по лице за 7 ноќи на база Полупансион
  - Ски Гардеробер
  - Wi-FI
  - Детско Катче

  Во цената не е вклучено:
  - Туристичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќаат 0,50€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС; (се плаќа на рецепција)
  - Хотелско осигурување за сите гости 0,60€ по лице на ден (се плаќа на рецепција)
  - Полупансион (за лица сместени во апартмани е ЗАДОЛЖИТЕЛЕН) 18,5€ по лице на ден за возрасни; Деца 2-9,99 години 9,50€ по лице на ден; Деца до 1,99 години ГРАТИС;

  Услови за деца (сместување во соби):
  - Деца до 1,99 години ГРАТИС
  - Деца 2-,9,99 години на сопствено или дополнително легло добиваат 9€ попуст од цената во табелата;
  - Дете 2-4,99 години во 1/2 соба (на заедничко легло со родители) плаќа само 9€ по лице на ден;
  - Две деца до 9,99 години во соба со 1 дополнително легло ( со родители) плаќаат пшо 50% од цената;

  Напомена:
  - За престој пократок од 7 ноќи, цената се зголемува за +25% на ден (минимум 3 ноќи)
  - За резервација со Еarly Booking потребно е уплата од минимум 50% од вкупната сума при резервација остатокот се доплаќа до 10.12.2021.
  - Цените се дадени по ЕУР, плаќањето се врши во денарска противредност 1€ = 62 Денари.

  Услови за откажување и промена на термин:
  - Промена на резервација се врши со доплата од +10% од цените доколку во мометов има расположливост на места
  - Oтказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма.
  - 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже од денот на правење до 30 дена пред почетокот на аранжманот
  - 20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 29-15 дена пред почетокот на аранжманот
  - 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 14-8 дена пред почетокот на аранжманот
  - 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже 7-0 дена пред почетокот на аранжманот
  - Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
  - Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

   

  Ковид политика:
  - Хотелот – гарантира поврат на уплатени средства во случај
  - Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
  - Затварање на граници