Понуди
  Filters
  Пребарување

  Хотел Панорама 4*, Крушево

  €35,00
  Хотелот располага со 20 соби и апартмани: 12 двокреветни, 2 трокреветни и 6 апартмани. Сите се со величествен панорамски поглед кон Крушево… Освен еден Јуниор апартман, кој е со бајковит поглед кон буковата корија. Вкупниот капацитет на хотелот е 52 гости.

  Цена на еднокреветна соба ВВ 66€
  Цена на двокреветна соба ВВ 71€
  Цена на Супериор соба ВВ 81€ ( цена за две лица)
  Цена на јуниор апартман ВВ 101€ (цена за две лица)
  Цена на делукс апартман ВВ 121€ (цена за две лица)


  Во цената е вклучено

  * Појадок

  * Користење на СПА центарот

  * Интернет

  * Телевизија

  * Паркинг

  * ДДБ

  * Туристичка такса

  * осигурување

  * complementarity café и вода во соба

  * гратис билет за жичарницата и 10% попуст во
  Lounge Bar Alto кој се наога на ски терените во Крушево.


  Во супериор, јуниор и делукс апартман има опција за сместување на трето
  возрасно лице и се доплака 10 евра по ноќ, или кога станува збор за
  фамилија две деца, за деца до 8 години е бесплатно, за деца над 8 години
  се доплака 10 евра за дете по ноќ.
  Доколку сакате дополнителен оброк ручек или вечера цената е 10 евра по
  лице и е на база сет мени(предјадење, главно јадење, десерт и еден
  безалкохолен пијалок). За деца до 8 години се доплака 5 евра и добиваат
  пола порција, за деца над 8 години е исто како и за возрасен.

  Цена на еднокреветна соба ВВ 66€
  Цена на двокреветна соба ВВ 71€
  Цена на Супериор соба ВВ 81€ ( цена за две лица)
  Цена на јуниор апартман ВВ 101€ (цена за две лица)
  Цена на делукс апартман ВВ 121€ (цена за две лица)


  Во цената е вклучено

  * Појадок

  * Користење на СПА центарот

  * Интернет

  * Телевизија

  * Паркинг

  * ДДБ

  * Туристичка такса

  * осигурување

  * complementarity café и вода во соба

  * гратис билет за жичарницата и 10% попуст во
  Lounge Bar Alto кој се наога на ски терените во Крушево.


  Во супериор, јуниор и делукс апартман има опција за сместување на трето
  возрасно лице и се доплака 10 евра по ноќ, или кога станува збор за
  фамилија две деца, за деца до 8 години е бесплатно, за деца над 8 години
  се доплака 10 евра за дете по ноќ.
  Доколку сакате дополнителен оброк ручек или вечера цената е 10 евра по
  лице и е на база сет мени(предјадење, главно јадење, десерт и еден
  безалкохолен пијалок). За деца до 8 години се доплака 5 евра и добиваат
  пола порција, за деца над 8 години е исто како и за возрасен.

  Ознаки за производ