Понуди
  Filters
  Пребарување

  HOTEL DON JUAN PALACE 4*

  €509,00
  Локација: 400м од плажа, Опременост на соби: Клима, WC, бања, TV сателитска, балкон, сеф (екстра) Хотелски содржини: ресторан, бар, ноќен клуб, 2 отворени 1 затворен базен, градина, тениски терени (екстра), пинг понг, мини клуб за деца, секоја вечер организирано шоу со аниматори, Wi-Fi
  http://www.donjuanhotels.com/en/hotels/gran-hotel-don-juan-palace/                
  DON JUAN PALACE 4**** M ЈУНИ ЈУЛИ       АВГУСТ  СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 509 509 519 569 649 649 699 699 749 749 749 749 679 609 609 569
   3-то. ЛИЦЕ 479 479 489 529 599 599 649 649 699 699 699 699 639 569 569 529
  Прво дете  2-11 г. 369 369 369 399 439 439 459 459 489 489 489 489 449 419 419 399
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 35 евра, Деца: 20 евра  Single: + 260 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца:30 евра    350 м. од плажа
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE: Возрасни: 165 евра , Деца: 80 евра EB > 20.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ 

  http://www.donjuanhotels.com/en/hotels/gran-hotel-don-juan-palace/                
  DON JUAN PALACE 4**** M ЈУНИ ЈУЛИ       АВГУСТ  СЕПТ
  НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 31 7 14 21 28 5 12 19 26 2 9 16 23 30 6 13
  По ЛИЦЕ во 1/2 соба 509 509 519 569 649 649 699 699 749 749 749 749 679 609 609 569
   3-то. ЛИЦЕ 479 479 489 529 599 599 649 649 699 699 699 699 639 569 569 529
  Прво дете  2-11 г. 369 369 369 399 439 439 459 459 489 489 489 489 449 419 419 399
  Доплата за 7 ПОЛУ ПАНСИОНИ: Возрасни: 35 евра, Деца: 20 евра  Single: + 260 евра
  Доплата за 7 ПОЛНИ ПАНСИОНИ: Возрасни: 45 евра, Деца:30 евра    350 м. од плажа
  Доплата за 7 ALL INCLUSIVE: Возрасни: 165 евра , Деца: 80 евра EB > 20.03.2017

  ПРЕЗЕМЕТЕ ЦЕНОВНИК ВО ПДФ